Oikonomou pisoi
ΘΕΑΤΡΟ

«Η εποχή του κυνηγιού» στον Δήμο Δωδώνης

Εικόνα του άρθρου «Η εποχή του κυνηγιού» στον Δήμο Δωδώνης
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 08/08/2017, 14:16
ΘΕΑΤΡΟ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σε χωριά του Δήμου Δωδώνης θα περιοδεύσει η επιτυχημένη παράσταση «Η εποχή του κυνηγιού» του Γιάννη Σκαραγκά η οποία είχε παρουσιαστεί πέρσι το καλοκαίρι στην αυλή του «Θυμωμένου Πορτραίτου».

Στις 11 Αυγούστου, η παράσταση θα ανέβει στο Μαντείο (21:30), στις 12 Αυγούστου στα Δερβίζιανα (21:30), στις 13 Αυγούστου στα Πεστά (21:30), στις 18 Αυγούστου στο Θεριακήσι (21:00) και στις 2 Σεπτεμβρίου στο Αβγό (21:00). Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Την παράσταση έχουν σκηνοθετήσει η Αθηνά Τσικνιά και η Γιάννα Κούλα και παίζουν η Αθηνά Τσικνιά και η Χρυσάνθη Παπαγεωργίου.

Λίγα λόγια για το έργο: Η Πόπη, μια γυναίκα που στην οικονομική κρίση έχει χάσει την περιουσία και την επιθυμία της να ζήσει μέσα στον κόσμο, απομονώνεται σ’ ένα διαμέρισμα και ζει με την φωνή του μυαλού της. Η φωνή παίρνει σάρκα και οστά με αφορμή τη φωτογραφία της Πηνελόπης Δέλτα σε κάποιο βιβλίο της, μιας γυναίκας που η Πόπη θεωρεί σύμβολο εσωτερικής εξορίας και μοναξιάς. Σε αυτή την ιδιαίτερη συνομιλία, η Πηνελόπη Δέλτα επεμβαίνει πια στην καθημερινότητα της συγκατοίκου της και της μαθαίνει να λέει ιστορίες.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back