Oikonomou pisoi
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Η Ενότητα Πολιτών συναντιέται ξανά

Εικόνα του άρθρου Η Ενότητα Πολιτών συναντιέται ξανά
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 27/06/2022, 21:26
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Μετά από 2 χρόνια πανδημίας, η Ενότητα Πολιτών επιστρέφει στις διαδικασίες και ο επικεφαλής της, Θωμάς Μπέγκας, κάλεσε τους πολίτες των Ιωαννίνων να συμμετάσχουν σε αυτές. «Έλατε να δυναμώσουμε την παράταξή μας για να συναδιαμορφώσουμε το μέλλον του δήμου μας. Ελάτε να δώσουμε στα Γιάννενα και πάλι όλα όσα αξίζουν» είπε, συνοψίζοντας το κάλεσμά του ενόψει τη ολομέλειας της παράταξης την Τετάρτη, 29 Ιουνίου, στις 19.30 στο ξενοδοχείο Du Lac. 

Θέμα της ολομέλειας θα είναι «το σήμερα και το αύριο του δήμου στην πορεία προς τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου του 2023». Κοινώς, θα είναι και η επίσημη έναρξη μιας προεκλογικής δραστηριότητας, που ήδη έχει ξεκινήσει με συναντήσεις των δημοτικών ομάδων.

«Για εμάς,  μια βαθιά δημοκρατική παράταξη, η σύγκληση της ολομέλειας ως κυρίαρχο όργανο καθώς και οι αποφάσεις που λαμβάνονται σε αυτή είναι πάντα ο οδηγός μας» τόνισε ο κ. Μπέγκας και πρόσθεσε πως η πρόσκληση συμμετοχής είναι ανοιχτή και ότι «η 29η Ιουνίου μπορεί και πρέπει να γίνει η αφετηρία για να επιστρέψουμε στην εποχή του ανοιχτού δημαρχείου και της άμεσης επικοινωνίας μεταξύ δημοτικής αρχής και κοινωνίας».

Τόνισε τέλος ότι «θεμελιώδης μας αρχή είναι ότι η εξέλιξη του τόπου μας μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσα από συνέργειες έχοντας ως άμεσους και ισότιμους συνομιλητές τους θεσμικούς φορείς, τα επιμελητήρια, τους επαγγελματικούς φορείς, τους συλλόγους, τις παρατάξεις του δημοτικού συμβουλίου και πάνω από όλα την ίδια την κοινωνία των δημοτών».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back