Λυκ πίσω
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η «Δωδώνη» στο TEDxMaviliSquare

Εικόνα του άρθρου Η «Δωδώνη» στο TEDxMaviliSquare
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 20/11/2018, 16:34
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η γαλακτοβιομηχανία «Δωδώνη» είναι ο μέγας χορηγός του πρώτου TEDxMaviliSquare, την 1η Δεκεμβρίου, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννίνων.

Το 1ο TEDxMaviliSquare με θέμα «Feel your heart», αποτελεί μία πρωτοβουλία που έχει στόχο να παρακινήσει το κοινό να «ακούσει την καρδιά του» και να δει τα όνειρά του να πραγματοποιούνται.

Οι συμμετέχοντες και συμμετέχουσες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν μία σειρά ομιλιών και διαδραστικών workshops, αντλώντας έμπνευση από σημερινούς ανθρώπους που έχουν καταφέρει μοναδικά επιτεύγματα ο καθένας στον τομέα του.

Ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας Μιχάλης Παναγιωτάκης δήλωσε σχετικα ότι «πέρα από την παραγωγή και διάθεση ποιοτικών, 100% ελληνικών γαλακτοκομικών προϊόντων, κύριο μέλημά μας είναι η συνεισφορά τόσο στην ελληνική κοινωνία συνολικά, όσο και στην κοινωνία της Ηπείρου ειδικότερα». 

Πρόσθεσε δε ότι «ενθαρρύνουμε και στηρίζουμε ενεργά νεανικές πρωτοβουλίες και δράσεις που προάγουν την εκπαίδευση, την εξέλιξη και την καινοτομία» και ότι «είναι μεγάλη μας τιμή να συνεισφέρουμε σε μια τόση σημαντική πρωτοβουλία και ελπίζουμε η τοπική κοινωνία να «αγκαλιάσει» τη διοργάνωση για να γίνει ετήσιος θεσμό.»

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3