ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Tι είπε η Terracom στο TEDx Mavili Square

Εικόνα του άρθρου Tι είπε η Terracom στο TEDx Mavili Square
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 08/05/2023, 16:18
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η Terracom συμμετείχε με δύο εκπροσώπους της, τον Στέλιο Γκούσκο, πρόεδρο του Δ.Σ και συνιδρυτή της εταιρείας και τον Αναστάσιο Φούκη, HR manager της εταιρείας, στο «TEDx Mavili Square 2023» που έγινε στις 6 Μαΐου 2023 στο πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. 

Ο κ. Φούκης συμμετείχε στο Mavilians' Talk Show και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, διεξοδικά, στις τρέχουσες τάσεις στον τομέα του ανθρώπινου δυναμικού, στον τρόπο που οι επιχειρήσεις μπορούν να προσελκύσουν και να διατηρήσουν τους καλύτερους εργαζόμενους καθώς και σε θέματα που αποσπούν την προσοχή των εργαζομένων και των νέων γενικότερα.

 Ο κ. Γκούσκος ήταν κεντρικός ομιλητής στο Corporate stage και ανέλυσε τον τρόπο με τον οποίο η Terracom αναταπεξήλθε τα εμπόδια και τις αποτυχίες, ώσπου τελικά να μπει σε τροχιά ραγδαίας ανάπτυξης και εξέλιξης.

«Η συμμετοχή της Terracom στο TEDx Mavili Square 2023 αποτέλεσε μια εξαιρετική ευκαιρία για την εταιρεία ώστε να δείξει για μια ακόμη φορά τη δέσμευσή της στην καινοτομία, την τεχνολογία και την ανάπτυξη των ανθρώπων της, ενώ παράλληλα πρόβαλε τις αξίες και το πνεύμα της εταιρείας» αναφέρει η εταιρία.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3