Λυκ πίσω
ΘΕΑΤΡΟ

«Η δική μας Ντενεκεδούπολη» από το 8ο Δημοτικό Σχολείο

Εικόνα του άρθρου «Η δική μας Ντενεκεδούπολη» από το 8ο Δημοτικό Σχολείο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 05/06/2018, 01:59
ΘΕΑΤΡΟ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το μαθητικό φεστιβάλ θεάτρου με τίτλο «Μαθητικές Συναντήσεις» ετοιμάζεται να φιλοξενήσει το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων. Μία από τις παραστάσεις που θα ανέβουν, είναι «Η δική μας Ντενεκεδούπολη» (βασισμένη στην «Ντενεκεδούπολη» της Ευγενίας Φακίνου) από τον Σύλλογο Γονέων Μαθητών του 8ου Δημοτικού Σχολείου Ιωαννίνων σε συνεργασία με το εργαστήρι «Θεατρική Συμπαιγνία».

Η παράσταση θα δοθεί στις 11 Ιουνίου, στις 19:30, στο Καμπέρειο Θέατρο. Παίζουν οι μικροί ηθοποιοί: Χρήστος Έξαρχος, Ηρώ Ευσταθιάδη, Δανάη Καββαδία, Νεφέλη Κοσμά, Ηλίας Μίγγος, Θάλεια Μίγγου, Άντα Μούλια, Γρηγόρης Μούλιας, Μέλοντυ Μπάσιου, Αντωνία Ντίνου, Έλενα Ντίνου, Χριστένια Σολδάτου, Έλενα Φαρμάκη, Χριστίνα Φαρμάκη, Χριστίνα Χλωμίσιου. Τα παιδιά είναι μαθητές του εργαστηρίου «Θεατρική Συμπαιγνία».

Την επιμέλεια των κειμένων έχουν κάνει η Αγγελική Μιχαλοπούλου, η Γιολάντα Καπέρδα και η ομάδα των παιδιών. Τη σκηνοθεσία η Γιολάντα Καπέρδα (έχει αναλάβει και τη μουσική επιμέλεια). Βοηθός σκηνοθέτη η Στέλλα Κατσαρού, σκηνικά-κοστούμια η Μαρία Νταλαούτη, φωτισμούς ο Βαγγέλης Νέτης. Την αφίσα της παράστασης έχει κάνει η ομάδα των παιδιών.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3