ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Η ΔΕΥΑΙ ενώνει (την αντιπολίτευση)

Εικόνα του άρθρου Η ΔΕΥΑΙ ενώνει (την αντιπολίτευση)
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 13/07/2017, 18:47
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Σε μια από τις λίγες στιγμές που η αντιπολίτευση στο Δήμο Ιωαννιτών παρουσιάζεται ενωμένη, καταθέτει αίτημα για να συζητηθεί άμεσα στο θέμα της ΔΕΥΑΙ στο δημοτικό συμβούλιο. «Ανεξάρτητα από τις ξεχωριστές πολιτικές μας τοποθετήσεις και τις διαφορετικές προσεγγίσεις για τους λόγους αυτούς ζητάμε την σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου το αργότερο σε 30 ημέρες από σήμερα με δέσμευση σας ότι τα αιτούμενα στοιχεία θα χορηγηθούν τουλάχιστον δέκα (10) ημέρες πριν την ημερομηνία διεξαγωγής της συζήτησης» αναφέρουν μεταξύ άλλων στο αίτημά τους από 12 Ιουνίου οι 19 δημοτικοί σύμβουλοι πέντε παρατάξεων. Μάλιστα, πόλιτες των Ιωαννίνων έχουν δημιουργήσει και ιστολόγιο για την υποστήριξη του αιτήματος για τη συζήτηση στο συμβούλιο.

Προ ημερών, η παράταξη «Γιάννενα τώρα» είχε διαμαρτυρηθεί για τον ορισμό της συζήτησης για τις 19 Ιουλίου ως ημερομηνία που «ο κόσμος λείπει σε διακοπές ή σε πολιτιστικές εκδηλώσεις στα χωριά του».

Πρακτικά, ο Δήμος όρισε τη συζήτηση πέντε εβδομάδες μετά το αίτημα, ενώ όπως αναφέρει η αντιπολίτευση στο αίτημά της, ο νόμος επιβάλλει να οριστεί σε 30 μέρες από την ημερομηνία του αιτήματος και σε 10 μέρες από αυτό, να έχουν παραχωρηθεί τα απαραίτητα στοιχεία.  

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back