ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Γύρος της λίμνης για την επόμενη δεκαετία

Εικόνα του άρθρου Γύρος της λίμνης για την επόμενη δεκαετία
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 15/09/2016, 19:08
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Γύρος της Λίμνης κλείνει φέτος 10 χρόνια και έχει γίνει πλέον αναγνωρίσιμη, εμπορικά και αθλητικά διοργάνωση. Τώρα, ο στόχος είναι η επόμενη δεκαετία, όπως τόνισε ο γενικός διευθυντής της διοργάνωσης, Ηλίας Σπυριούνης. «Αλλάζουμε επίπεδο και τα επόμενα χρόνια θα είναι τελείως διαφορετικά. Τρέχουμε στην ομορφότερη διαδρομή της Ελλάδος», τόνισε κ. Σπυριούνης, εξηγώντας ότι η μέχρι τώρα πορεία είναι απόλυτα επιτυχημένη. Το «επόμενο στάδιο» είναι να γίνει ο αγώνας ευρωπαϊκός. Ο κ. Σπυριούνης ευχαρίστησε φορείς και εθελοντές για την προσφορά τους, κάνοντας ειδική αναφορά στον δήμο Ιωαννιτών. «Ο δήμος στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις και αισθανόμαστε την ανάγκη να τον ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα. Δίχως υπερβολή έχει κινητοποιήσει ανθρώπους, μέσα και δομές, σε βαθμό που θεωρούμε πως ένα μεγάλο κομμάτι του αγώνα του ανήκει».

Φέτος θα τρέξουν 2.200 δρομείς, εκ των οποίων οι 1.200 στον μεγάλο αγώνα των 30 χλμ. με συμμετοχές από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. «Σπουδαίοι αθλητές, με σημαντικές διακρίσεις στο ενεργητικό τους, προετοιμάζονται αρκετό καιρό για αυτόν τον αγώνα, προβάλλοντας παράλληλα σε αυτό το διάστημα και την πόλη των Ιωαννίνων. Τα Γιάννενα διαφημίζονται, όμως, και κατά τη διάρκεια της εξαιρετικού κάλλους διαδρομής των αθλητών δίπλα στη λίμνη, καθώς το γεγονός καλύπτεται επικοινωνιακά από πληθώρα Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης στην Ελλάδα και τα social media» είπε μεταξύ άλλων ο αντιδήμαρχος Νίκος Γκόλας. Τέλος, ο εντενταλμένος αντιπεριφερειάρχης Περικλής Βασιλάκης τόνισε ότι «σίγουρα έχει μέλλον ο Γύρος Λίμνης και σίγουρα όλοι αυτοί που την οραματίστηκαν, πρέπει να συνεχίσουν με τον ίδιο ρυθμό. Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο σε όλους».

Αύριο στις 20.30 ο Γύρος της Λίμνης θα προσφέρει μια βραδιά γευσιγνωσίας με cocktails και μουσική διοργανώνει στην πλατεία Μαβίλη.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back