ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Γύρος Λίμνης... εξ αποστάσεως

Εικόνα του άρθρου Γύρος Λίμνης... εξ αποστάσεως
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 16/09/2020, 13:38
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η «εικονική εκδοχή» του Ioannina Lake Run θα είναι η εναλλακτική φετινή συμμετοχή στον καθιερωμένο πλέον αγώνα των Ιωαννίνων.

Το Ioannina Lake Run Virtual Version θα γίνει σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία για τον Διαβήτη (ΕΛ.Ο.ΔΙ.) και την Πανηπειρωτική Ένωση για τον Νεανικό Διαβήτη (Π.Ε.Ν.ΔΙ.).

Όσοι-όσες δεν θα μπορέσουν να έρθουν φέτος στα Γιάννενα και να πάρουν δια ζώσης μέρος στον αγώνα, ελέω πανδημικών συνθηκών ή άλλων, θα μπορέσουν να πάρουν μέρος εξ αποστάσεως. Τα έσοδα της συμμετοχής θα διατεθούν για την ενίσχυση των δράσεων της ΕΛ.Ο.ΔΙ. και της Π.Ε.Ν.ΔΙ.

Η επιλογή των αποστάσεων του Ioannina Lake Run Virtual Version (5,10, 30 χλμ.) έγινε με βάση τις διαδρομές που μπορούν να τρέξουν οι συμμετέχοντες με φυσική παρουσία στον Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων.

Το αντίτιμο συμμετοχής είναι 3 ευρώ (απλή συμμετοχή που περιλαμβάνει το κόστος διαχείρισης και τη χορήγηση ηλεκτρονικού διπλώματος) και 15 ευρώ (που περιλαμβάνει επιπλέον την ταχυδρομική αποστολή του μεταλλίου του Ioannina Lake Run, της επίσημης μπλούζας του αγώνα, ενός αναμνηστικού βραχιολιού και μικρά δώρα χορηγών).

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να πραγματοποιηθούν μέσω της ιστοσελίδας www.ioanninalakerun.gr, στην οποία υπάρχουν και περισσότερες λεπτομέρειες για τον αγώνα.

Η Π.Ε.Ν.Δ.Ι. και το Ioannina Lake Run συνεργάστηκαν και πέρυσι, στην δράση «Τα πιάτα της Λίμνης», μαζί με τέσσερα καλύτερα εστιατόρια των Ιωαννίνων. Οι σεφ των εστιατορίων επέλεξαν ένα πιάτο από το μενού τους, κάθε παραγγελία του οποίου μεταφραζόταν σε μια άμεση οικονομική ενίσχυση της Π.Ε.Ν.Δ.Ι., στην οποία προσφέρθηκε το 20% της αξίας του.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back