ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Γύρος Λίμνης: «Βοηθάς τρώγοντας» για το νεανικό διαβήτη

Εικόνα του άρθρου Γύρος Λίμνης: «Βοηθάς τρώγοντας» για το νεανικό διαβήτη
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 18/09/2019, 18:42
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Ο Γύρος Λίμνης θα στηρίξει το έργο της Πανηπειρωτικής Ένωσης για τον Νεανικό Διαβήτη (Π.Ε.Ν.Δ.Ι.)., μέσω της δράσης «Βοηθάς Τρώγοντας», σε συνεργασία με τέσσερα εστιατόρια των Ιωαννίνων. Τα εστιατόρια Φρόντζου Πολιτεία, Πάρκο Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων, Zamos στο Saz Hotel και Πρεσβεία προτείνουν ένα πιάτο από το μενού τους, το οποίο αν το επιλέξουν οι πελάτες τους, θα προσφέρεται  το 20% της αξίας του στην ενίσχυση του αγώνα κατά του νεανικού διαβήτη.

«Δε θα σωθούν οι άνθρωποι, αλλά στόχος μας είναι να αναδείξουμε ένα θέμα που αφορά τη νεολαία», τόνισε ο διευθυντής του Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων Ηλίας Σπυριούνης.

Ευχαριστίες για την πρόταση συνεργασίας εξέφρασε ο πρόεδρος της Πανηπειρωτικής Ένωσης για τον Νεανικό Διαβήτη Σπύρος Αθανασίου. «Αθλητισμός και υγεία πάνε πακέτο. Μας δίνεται μια ευκαιρία να επικοινωνήσουμε το μήνυμά μας για μια ασθένεια που έχει καταστεί μάστιγα», τόνισε.

H διοργάνωση φιλοδοξεί να γίνει «υπόθεση όλης της πόλης» και προς αυτή την κατεύθυνση κινείται η συνεργασία της διοργάνωσης με την Ένωση Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων και το Σωματείο Καφέ-Μπαρ και Εστιατορίων «Η Παμβώτις»,

Οι Lake Run Proud Partners είναι μια συνεργασία που βαδίζει στην τρίτη συνεχή χρονιά της.

Κάθε αθλητής, μαζί με το πακέτο συμμετοχής του, θα εφοδιάζεται και με ένα βραχιολάκι με τα διακριτικά της διοργάνωσης, με το οποίο θα του εξασφαλίζει εκπτώσεις για τις αγορές του σε καταστήματα, για τη διαμονή του στην πόλη και για την είσοδό του σε μουσεία και χώρους πολιτισμού.

«Η ανταπόκριση των τοπικών επιχειρήσεων (ξενοδοχεία, καφετέριες, καταστήματα εστίασης, εμπορικά καταστήματα κ.ά.) είναι φέτος μεγαλύτερη από κάθε άλλη χρονιά, με δεκάδες επιχειρήσεις να έχουν επικολλήσει το ειδικό σήμα στην είσοδό τους» αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση ο Γύρος Λίμνης.

«Όλοι οι αθλητές πρέπει να νιώσουν τη φιλοξενία μας και να φύγουν από την πόλη με τις καλύτερες αναμνήσεις», τόνισε χαρακτηριστικά ο γενικός διευθυντής της διοργάνωσης, Ηλίας. Σπυριούνης.

Ο πρόεδρος του Σωματείου Καφέ-Μπαρ και Εστιατορίων Ιωαννίνων Χρήστος Τάτσης κάλεσε όλους τους επιχειρηματίες να συμμετέχουν, λέγοντας ότι «η πόλη ζει στον ρυθμό του Γύρου Λίμνης αυτή την εβδομάδα. Πρέπει όλοι να συμμετέχουμε και να στηρίξουμε την προσπάθεια, Να δείξουμε ότι το ζούμε και να καλωσορίσουμε τους δρομείς και τους συνοδούς».

Ο αντιπρόεδρος των ξενοδόχων Θανάσης Τζάνος τόνισε ότι οι πληρότητες στα ξενοδοχεία «αγγίζουν το απόλυτο» τις τελευταίες μέρες και πρόσθεσε ότι «είμαστε αρωγοί στη διοργάνωση και καλούμε και τους κατοίκους της πόλης να συμμετέχουν, γιατί αναδεικνύει την πόλη και συμβάλει στην ανάπτυξη της περιοχής».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back