Συντακτης: κύριος Τύπος
Δημοσιευση: 2-12-2022, 12:28
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Μαθητικό διαγωνισμό φωτογραφίας και ζωγραφικής με θέμα: «’Γυάλινα Γιάννενα’: φωτογραφίζοντας και ζωγραφίζοντας την πόλη που ζούμε» διοργανώνει το Μουσικό Σχολείο Ιωαννίνων «Νικόλαος Δούμπας».

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, σκοπός του διαγωνισμού είναι οι μαθητές/-τριες να αποτυπώσουν τον φυσικό, ιστορικό και πολιτισμικό πλούτο της πόλης μας, εμπνεόμενοι από τον τίτλο του ποιήματος «Γυάλινα Γιάννενα» του Μιχάλη Γκανά.

Στον διαγωνισμό έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι μαθητές και οι μαθήτριες όλων των δημόσιων και ιδιωτικών γυμνασίων και λυκείων της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων με την έγκριση της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ιωαννίνων.

Η υποβολή των έργων λήγει στις 31 Ιανουαρίου 2023. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά των έργων (φωτογραφία-ζωγραφική), οι όροι και οι οδηγίες συμμετοχής, η διαδικασία αποστολής, η αξιολόγηση και προβολή των έργων περιγράφονται αναλυτικά στην προκήρυξη του διαγωνισμού, η οποία βρίσκεται στην ιστοσελίδα του σχολείου: http://gym-mous-ioann.ioa.sch.gr/wordpress/.

200 λέξεις απομένουν.
  • Ελένη
    Ελένη
    Ωραία δραστηριότητα . Μπράβο!!
    200 λέξεις απομένουν.
σχετικα αρθρα