ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

«Γιάννενα Τώρα», σε ποιες… εκδηλώσεις πήγαμε

Εικόνα του άρθρου «Γιάννενα Τώρα», σε ποιες… εκδηλώσεις πήγαμε
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 04/02/2020, 22:46
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Τα «Γιάννενα Τώρα» είναι η μία από τις τρεις παρατάξεις της δημοτικής αρχής Ιωαννίνων. H παράταξη αυτή καταβάλλει προσπάθειες ωστόσο να «υπενθυμίζει» ότι έχει και μια… αυτονομία.

Η δημόσια παρουσία της, μέχρι στιγμής βέβαια, δεν είναι ιδιαίτερη. Οι ανακοινώσεις που εκδίδει αυτή η παράταξη, αφορούν κυρίως εκδηλώσεις (άνευ ουσίας ανακοινώσεις), και συγκεκριμένα σε ποιες εκδηλώσεις πηγαίνουν κάθε φορά τα μέλη της (σημερινό δελτίο Τύπου μάς κάνει γνωστή την... είδηση ότι δύο μέλη της παράταξης πήγαν στο σεμινάριο ιστορίας με τον Αριστείδη Χατζή στα παλιά σφαγεία!).

Την ίδια ώρα, ο επικεφαλής της και πρόεδρος της ΔΕΥΑΙ Άρης Μπαρτζώκας βαδίζει στον προσωπικό κι όχι θεσμικό δρόμο... Μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook, οι πολίτες μαθαίνουν για ζητήματα όπως η πορεία αποκατάστασης βλαβών και η αποκατάσταση πεζοδρομίων στη λεωφόρο Δωδώνης -τα πιο σοβαρά θέματα της ΔΕΥΑΙ, που δεν είναι ιδιαίτερα δημοφιλή, μένουν μόνο εντός δημοτικού συμβουλίου. 

Έχοντας πάρει προφανώς πολύ προσωπικά την υπόθεση της ΔΕΥΑΙ, ο κ. Μπαρτζώκας στέλνει μάλιστα και σχετικές ενημερώσεις στα ΜΜΕ (όπως η σημερινή) για διακοπές νερού από το προσωπικό του email και όχι από το email της ΔΕΥΑΙ.


* Φωτογραφία από άλλη εκδήλωση που πήγαν τα "Γιάννενα Τώρα" τον Ιανουάριο

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back