Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

«Γιάννενα Τώρα»: Αυτόνομα και με «σκιώδεις αντιδημαρχίες»

Εικόνα του άρθρου «Γιάννενα Τώρα»: Αυτόνομα και με «σκιώδεις αντιδημαρχίες»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 29/11/2018, 13:55
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Τη διαβεβαίωση περί αυτόνομης καθόδου στις εκλογές δίνει η δημοτική παράταξη «Γιάννενα Τώρα» με επικεφαλής τον Άρη Μπαρτζώκα, σε ανακοίνωσή της με αφορμή την πραγματοποίηση της γενικής συνέλευσης της παράταξης. Με τη διαβεβαίωση αυτή, όπως αναφέρει η ίδια, «δίνει οριστικά τέλος στις διάφορες διαδόσεις των τελευταίων ημερών περί δήθεν διαδικασιών ενσωμάτωσης σε υφιστάμενες ή σε υπό δημιουργία παρατάξεις».

Η γενική συνέλευση, κατά τη συνεδρίασή της, έβαλε τις βάσεις για τον προεκλογικό αγώνα. Συγκεκριμένα, αποφάσισε να δημιουργήσει επιτροπές-ομάδες εργασίας «υπό τον τύπο ‘σκιωδών αντιδημαρχιών’», όπως σημειώνεται, και την εντατικοποίηση των επισκέψεων σε φορείς και χώρους.

Κατά τα άλλα, τα «Γιάννενα Τώρα» εμφανίζονται αισιόδοξα, μετά και την είσοδο νέων μελών στην παράταξη.

Στη συνεδρίαση, έγινε και ανάδειξη της νέας Γραμματείας, η οποία θα πιάσει δουλειά από 1η Ιανουαρίου 2019. Στη νέα γραμματεία, εκλέχτηκαν ο Νίκος Βούστρος, ο Βασίλης Σταμάτης, ο Τριαντάφυλλος Μιχαηλίδης, ο Θωμάς Παπαδημητρίου και ο Κώστας Ρώσσης. Λόγω εκλογής τους στο δημοτικό συμβούλιο, συμμετέχουν επίσης ο επικεφαλής Άρης Μπαρτζώκας και ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Πάνου.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back