ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Γιάννενα Νέα Εποχή: «Μόνο τα ‘Ιωάννινα_2023’ έπεισε η δημοτική αρχή»

Εικόνα του άρθρου Γιάννενα Νέα Εποχή: «Μόνο τα ‘Ιωάννινα_2023’ έπεισε η δημοτική αρχή»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 30/01/2024, 15:05
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Μια «σύμπραξη» της δημοτικής αρχής με την παράταξη Ιωάννινα_2023 της Τατιάνας Καλογιάννη, καταγγέλλει η αξιωματική αντιπολίτευση στον Δήμο Ιωαννιτών.

Η παράταξη «Γιάννενα Νέα Εποχή, στην ανακοίνωσή της με την οποία αποδίδει πλήρη ευθύνη στη νυν δημοτική αρχή για τις αυξήσεις στα δημοτικά τέλη, αναφέρει ότι «η μόνη που πείστηκε από τα επιχειρήματα της δημοτικής αρχής ήταν η παράταξη ‘Ιωάννινα 2023’. Δεν προκαλεί καμία εντύπωση. Ενότητα Πολιτών και Ιωάννινα 2023, ως ενιαία αντιπολίτευση, βρέθηκαν απέναντι σε όλες τις μεγάλες αποφάσεις της προηγούμενης δημοτικής αρχής. Έκαναν επίδειξη δύναμης και ισχύος σε βάρος των συμφερόντων των πολιτών».

Ο λόγος είναι ότι η κα Καλογιάννη στην τοποθέτησή της –και παρότι δεν ενέκρινε τις αυξήσεις στα ανταποδοτικά τέλη- κατηγόρησε την προηγούμενη δημοτική αρχή ότι φέρει την αποκλειστική ευθύνη γι αυτές, παραθέτοντας μερικές προτάσεις που είχε καταθέσει για την εξοικονόμηση σε απορρίμματα, ενέργεια κ.λπ.

Κατά τα λοιπά, η παράταξη κατηγορεί τη δημοτική αρχή ότι «υφάρπαξε την ψήφο των Γιαννιωτών» και ότι διαθέτει «κρυφή ατζέντα».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back