ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Το γήπεδο Ελληνικού θα γίνει… κανονικό

Εικόνα του άρθρου Το γήπεδο Ελληνικού θα γίνει… κανονικό
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 29/01/2018, 13:57
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Το Ελληνικό θα αποκτήσει ένα πιο σύγχρονο γήπεδο από αυτό που έχει σήμερα. Ο Δήμος Βορείων Τζουμέρκων προχώρησε στη δημοπράτηση του έργου με τίτλο «Αναβάθμιση χώρου αθλητικών εγκαταστάσεων Ελληνικού», με προϋπολογισμό 258.000 ευρώ (με ΦΠΑ). Το έργο χρηματοδοτείται από το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Σε ανακοίνωσή του, ο Δήμος σημειώνει ότι οι υπηρεσίες του ολοκλήρωσαν μέσα σε πολύ σύντομο διάστημα τις απαραίτητες διαδικασίες για τη δημοπράτηση, καθώς μόλις πριν έναν μήνα περίπου είχε υπογραφεί η υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης από τον υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη και τον δήμαρχο Βορείων Τζουμέρκων Γιάννη Σεντελέ.

Οι εργασίες που θα γίνουν στο γήπεδο, περιλαμβάνουν την πλήρη ανακατασκευή του αγωνιστικού χώρου και την τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα, την αποξήλωση και την κατασκευή νέας περίφραξης, καθώς και την αναβάθμιση των χώρων των αποδυτηρίων.

«Σύντομα ο Δήμος μας θα αποκτήσει έναν σύγχρονο αθλητικό χώρο, που θα καλύψει τόσο τις ανάγκες του ΠΑΣ Αναγέννηση Ελληνικού, που σήμερα προπονείται και δίνει τους αγώνες του μακριά από τη φυσική του έδρα, όσο και των νέων μιας από τις μεγαλύτερες τοπικές κοινότητες του Δήμου», ανέφερε σε δήλωσή του ο κ. Σεντελές.

Παράλληλα, σε διαδικασία δημοπράτησης μπήκε ένα ακόμη έργο στην Τοπική Κοινότητα Ελληνικού, προϋπολογισμού 325.000 ευρώ, που αφορά την κατασκευή τοιχίων αντιστήριξης, την επένδυση με λιθοδομή διαβρωμένων τοιχίων και λοιπές υποδομές για τη διευθέτηση ομβρίων υδάτων.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back