ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Γ. Τσίμαρης για ΤΕΠ: «Μια τελευταία ευκαιρία…»

Εικόνα του άρθρου Γ. Τσίμαρης για ΤΕΠ: «Μια τελευταία ευκαιρία…»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 02/05/2024, 21:04
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Την πάγια θέση του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής περί προκήρυξης των κενών οργανικών θέσεων και επικαιροποίησης των οργανογραμμάτων επαναλαμβάνει ο βουλευτής Ιωαννίνων Γιάννης Τσίμαρης, με αφορμή τις συναντήσεις που είχε στα δύο νοσοκομεία της πόλης.

Ο κ. Τσίμαρης εκφράζει δε τις επιφυλάξεις του όσον αφορά τη χρηματοδότηση του προτεινόμενου Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο καθώς, «προκειμένου να προλάβουμε τα χρονοδιαγράμματα υλοποίησης από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, θα πρέπει το έργο που θα δημοπρατηθεί ως ‘μελέτη και κατασκευή’ να μην ‘πέσει’ στο σκόπελο ενδεχόμενου άγονου διαγωνισμού ή των ενστάσεων».

Γενικότερα, η θέση του για το ΤΕΠ ήταν ότι «η χρηματοδότηση του εκσυγχρονισμού και αναδιαμόρφωσης του ΤΕΠ, μετά την απένταξη του έργου τον περασμένο Σεπτέμβριο, φέρεται να έχει μια τελευταία ευκαιρία, έστω και κατά πολύ υπολειπόμενη των πραγματικών αναγκών του νοσοκομείου».

Ο κ. Τσίμαρης είχε συναντήσεις με εκπροσώπους των συλλόγων εργαζομένων των δύο νοσοκομείων και εκπροσώπους της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Ηπείρου καθώς και τις αντίστοιχες διοικήσεις των ιδρυμάτων.

Η επίσκεψή του στα δύο νοσοκομεία συνοδεύτηκε και από μια καταγγελία από την «Αγωνιστική Συσπείρωση Υγειονομικών» (ΚΚΕ) του ΠΓΝΙ. Σύμφωνα με αυτήν, ο κ. Τσίμαρης έστησε τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου Εργαζομένων στο ραντεβού που είχαν. «Επέλεξε, όπως μας ενημέρωσε ο πρόεδρος κ. Φλούδας, να συναντηθεί νωρίτερα με τον ίδιο και στη συνέχεια με τον διοικητή του ΠΓΝΙ παρουσία του κ. Φλούδα».


ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back