ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Γ. Τσίμαρης: «Επικίνδυνη η αδιαφορία του υπουργείου»

Εικόνα του άρθρου Γ. Τσίμαρης: «Επικίνδυνη η αδιαφορία του υπουργείου»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 12/04/2024, 22:04
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Μετά από οκτώ μέρες, το τοπικό ΠΑΣΟΚ παίρνει θέση για την υπόθεση της «επικίνδυνης Εγνατίας». Μέσω του βουλευτή του... Από την περιφερειακή παράταξη «Ήπειρος Όλον» ή από τη Νομαρχιακή Επιτροπή Ιωαννίνων δεν έχει υπάρξει καμία τοποθέτηση.

Ο βουλευτής Ιωαννίνων του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Τσίμαρης επιλέγει να ακολουθήσει –και εύλογα- τη γραμμή του κόμματος σε κεντρικό επίπεδο, αποφεύγοντας ωστόσο οποιαδήποτε αναφορά στον περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέκο Καχριμάνη.

Ο βουλευτής Ιωαννίνων αναφέρει ότι «είναι τουλάχιστον λυπηρή αλλά και επικίνδυνη η αδιαφορία που επέδειξε το αρμόδιο υπουργείο απέναντι στο θέμα ασφαλείας που τέθηκε δημοσίως από τον Περιφερειάρχη Ηπείρου, σε σχέση με την ασφάλεια των οχημάτων κατά τη διέλευσή τους από συγκεκριμένη σήραγγα της Εγνατίας Οδού». 

Προσθέτει δε ότι «το επεισόδιο που παρακολουθούμε τις τελευταίες μέρες να διαδραματίζεται μπροστά μας, φαίνεται πως έχει και συνέχεια αφού σήμερα ανακοινώθηκε από το αρμόδιο υπουργείο η διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων στη σήραγγα 'Μαλακάσι Α', με τον υφυπουργό να ομολογεί ότι στο χρόνο που μεσολάβησε, δεν υπήρξαν στοιχεία που να επιβεβαιώνουν το μέγεθος του προβλήματος».

Και επαναλαμβάνει, μεταξύ άλλων, με διαφορετικές λέξεις, όσα ανέφερε στη μεσημεριανή του ανακοίνωση το ΠΑΣΟΚ: «Οι σήραγγες κλείνουν, όταν οι προδιαγραφές ασφαλείας δεν πληρούνται. Ούτε χάριν εντυπωσιασμού, αλλά ούτε για τα μάτια του κόσμου. Aς μας πει επιτέλους κάποιος την αλήθεια».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back