ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Γ. Στέφος: «Υπερβολικές οι εκφράσεις του κ. Καχριμάνη»

Εικόνα του άρθρου Γ. Στέφος: «Υπερβολικές οι εκφράσεις του κ. Καχριμάνη»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 08/04/2024, 20:34
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Τα της «επικινδυνότητας της Εγνατίας οδού ο περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης, κι αφού είχε προηγηθεί μια εισαγγελική παρέμβαση, έσπευσε να τα «μαζέψει», να αποδώσει τα όσα είπε σε μια «ιδιωτική συζήτηση» (.. σε μια δημόσια συνεδρίαση της Περιφερειακής Επιτροπής) και να στρέψει τα βέλη του κατά δημοσιογράφων.

Κι ενώ όλα αυτά συμβαίνουν, η παράταξη «Κοινό των Ηπειρωτών» με επικεφαλής τον Γιάννη Στέφο, ο οποίος συμμετέχει στην Περιφερειακή Επιτροπή, έρχεται να καταγράψει ποια ήταν η στάση της σε εκείνη τη συνεδρίαση. Σαν να μην έχει προηγηθεί η ανακοίνωση του κ. Καχριμάνη, σαν να μην έχει υπάρξει μια αναστάτωση επί τέσσερις μέρες.

Η παράταξη ενημερώνει λοιπόν το κοινό ότι κατά τη συνεδρίαση εκείνη ο κ. Στέφος ήταν «ο μόνος που αντέδρασε και που επεσήμανε αμέσως τόσο το υπερβολικό όσο και το αβάσιμο της σχετικής αναφοράς». Στην ίδια ανακοίνωση χαρακτηρίζει τις εκφράσεις του κ. Καχριμάνη «υπερβολικές και αχρείαστες», προσθέτοντας ότι δεν υιοθέτησε από την πρώτη στιγμή την αναφορά περί «επικινδυνότητας διέλευσης από συγκεκριμένες σήραγγες». Ωστόσο, δεν έχει σημασία αν ο κ. Στέφος υιοθέτησε ή όχι τις αναφορές του κ. Καχριμάνη, αλλά το γεγονός ότι ο κ. Καχριμάνης έκανε αυτές τις αναφορές…

Επίσης, η παράταξη αναφέρει ότι ο κ. Στέφος στην ίδια συνεδρίαση επέρριψε τις όποιες, ενδεχόμενες ευθύνες για τη συντήρηση ή μη της Εγνατίας στις ιδιωτικές εταιρίες και στην κυβέρνηση.


ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back