ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Γ. Μήτσης: Ζητά δεσμεύσεις από κόμματα και υποψήφιους βουλευτές

Εικόνα του άρθρου Γ. Μήτσης: Ζητά δεσμεύσεις από κόμματα και υποψήφιους βουλευτές
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 05/05/2023, 16:19
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Μετά την παραίτηση του Δημήτρη Δημητρίου λόγω της βουλευτικής του υποψηφιότητας, χρέη προεδρεύοντα στο Επιμελητήριο Ιωαννίνων εκτελεί ο α’ αντιπρόεδρος Γιάννης Μήτσης.

Με τη νέα του ιδιότητα του, ο κ. Μήτσης απευθύνεται σε όλα τα κόμματα και σε όλους τους υποψήφιους βουλευτές, ζητώντας συγκεκριμένες δεσμεύσεις.

«Εκτιμώ ότι είναι καιρός να δεσμευτούν όλοι, ότι θα καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για να κατακτήσει η περιοχή μας τη θέση που της αξίζει» αναφέρει.

Και ζητά δεσμεύσεις για την καταπολέμηση της ανεργίας με τη θέσπιση ειδικών κινήτρων, για τον οδικό άξονα Ιωαννίνων-Κακαβιάς, για τη σύνδεση της Πρέβεζας με την Ιόνια οδό, για την προστασία της λίμνης Παμβώτιδας, για τη σιδηροδρομική σύνδεση της Ηπείρου («πιστεύω ότι είναι επιβεβλημένη παρά την αρνητική τοποθέτηση του πρωθυπουργού» αναφέρει), για την έλευση του φυσικού αερίου, για την αξιοποίηση του αεροδρομίου, για την άμεση απόδοση στην πόλη του στρατοπέδου Βελισσαρίου, για την καλύτερη οργάνωση της Βιομηχανικής Περιοχής, για τη μείωση της γραφειοκρατίας, για τη θέσπιση ειδικών κινήτρων για τα ορεινά και απομακρυσμένα χωριά.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back