Oikonomou pisoi
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Formula 1: Η επιστροφή του Χάμιλτον

Εικόνα του άρθρου Formula 1: Η επιστροφή του Χάμιλτον
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Πατέλης
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 29/04/2018, 21:25
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ο Λιούις Χάμιλτον είναι ο νικητής του σημερινού χαοτικού γκραν πρι που έγινε στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν, περνώντας στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Ο Βρετανός παγκόσμιος πρωταθλητής της Mercedes, αποφασισμένος να κερδίσει και φέτος τον τίτλο, άφησε στη δεύτερη θέση τον Φινλανδό πιλότο της Ferrari, Κίμι Ραϊκόνεν, και στην τρίτη τον Σέρχιο Πέρεθ της Force India, που άντεξε στις πιέσεις του Σεμπάστιαν Φέτελ, ο οποίος τελικά κατετάγη τέταρτος.

Ο Βρετανός πιλότος τρεις γύρους πριν τον τερματισμό και ενώ ήταν δεύτερος πίσω από τον ομόσταβλό του Μπότας εκμεταλλεύτηκε το ατύχημα του Φιλανδού στο πίσω τροχό του κερδίζοντας την πρώτη θέση και εν τέλει στην νίκη.

Όσο αναφορά τα μονοθέσια της Red Bull στον 40ο γύρο ο Ρικιάρντο στην προσπάθειά του να προσπεράσει τον Φερστάπεν έπεσε πάνω του, μένοντας νοκ-αουτ και οι δύο οδηγοί προκαλώντας την οργή των υπευθύνων της ομάδας. Στο βίντεο που ακολουθεί η σύγκρουση των δύο μονοθέσιων:

Δυσάρεστη έκπληξη ήταν η HAAS του Γκροζάν με τον Γάλλο πιλότο να είναι στην έκτη θέση αφού έχασε μόνος του τον έλεγχο προσκρούοντας στις μπάρες.

Επόμενος αγώνας στην Ισπανία, 11-13 Μαΐου.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back