ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Φορέας Διαχείρισης Λίμνης… χωρίς τον πρωτογενή τομέα

Εικόνα του άρθρου Φορέας Διαχείρισης Λίμνης… χωρίς τον πρωτογενή τομέα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 15/01/2019, 19:31
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Ο Γενικός Αγροτικός Συνεταιρισμός «Ένωση Αγροτών» Ιωαννίνων έρχεται να εκφράσει και αυτός τη διαμαρτυρία του για τη μη εκπροσώπηση του Δήμου Ιωαννιτών, αλλά και του ίδιου του Συνεταιρισμού, στο νέο διοικητικό συμβούλιο του Φορέα Διαχείρισης Λίμνης Ιωαννίνων.

«Είναι ανεξήγητο πως το υπουργείο Περιβάλλοντος απεφάνθη και απέκλεισε την εκπροσώπηση του πρωτογενή τομέα, την οποία ίσως θεωρεί περιττή -εκτός αν θεωρεί περιττή την ύπαρξη και ανάπτυξη του πρωτογενή τομέα- ή ακόμη παραπέρα ότι οι αποφάσεις οι οποίες αφορούν το μέλλον του θα λαμβάνονται ερήμην του και χωρίς να έχει κανένα λόγο στη  διαμόρφωση αυτών» αναφέρει στην ανακοίνωσή του. 

Παράλληλα, ο Αγροτικός Συνεταιρισμός ασκεί κριτική στις περιβαλλοντικές οργανώσεις, τις οποίες αποκαλεί Μ.Κ.Ο. «Εκτός κι αν η συμβολή των Μ.Κ.Ο οι οποίες δραστηριοποιούνται στη χώρα μας επί παντός επιστητού είναι πιο απαραίτητες, όπως κι άλλων φορέων, οι οποίοι εκπροσωπούνται στο διοικητικό συμβούλιο του Φορέα» τονίζει. Καλεί δε το υπουργείο Περιβάλλοντος να δώσει μια πειστική εξήγηση για τους λόγους της ριζικής αλλαγής στην εκπροσώπηση των τοπικών φορέων στη διοίκηση του Φορέα Διαχείρισης Λίμνης.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back