ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Φοιτητική» Photometria: Ο διαγωνισμός

Εικόνα του άρθρου «Φοιτητική» Photometria: Ο διαγωνισμός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 15/07/2022, 16:33
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

H διαγωνισμός Student Awards της Photometria ολοκληρώνεται στις 25 Ιουλίου.

Σκοπός της δράσης αποτελεί η στήριξη της εκπαιδευτικής κοινότητας και ειδικότερα η ανάδειξη νέων εν δυνάμει φωτογράφων και των καλλιτεχνικών τους δημιουργιών. Μέσω του συναγωνισμού και της έκθεσης ευελπιστούμε να δώσουμε ένα επιπλέον κίνητρο και ώθηση σε νέες ιδέες και φωτογραφικούς πειραματισμούς.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος ηλικίας τους. Πρέπει να δηλώσουν τα στοιχεία που ζητούνται σε ελληνικά και αγγλικά, να αποστείλουν ένα portfolio 5 φωτογραφιών, ελεύθερου θέματος και ένα μικρό κείμενο που θα περιγράφει την ιδέα της φωτογραφικής τους σειράς, μέσω WeTransfer στο: competition@photometria.gr

Την επιλογή των 4 κορυφαίων portfolios θα κάνει η φωτογράφος Λίλα Ζώτου.

Αυτές οι φωτογραφικές σειρές θα αποτελέσουν το υλικό της έκθεσης “Student Awards” στα πλαίσια της 14ης διοργάνωσης Photometria International Photography Festival μεταξύ 24 Σεπτεμβρίου και 2 Οκτωβρίου του 2022, σε χώρο που θα ανακοινωθεί.

Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στις 24 Αυγούστου 2022 στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ οι διακριθέντες θα ενημερωθούν και μέσω e-mail.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back