ΘΕΑΤΡΟ

«Φιλιώ Χαϊδεμένου» με Δέσποινα Μπεμπεδέλη

Εικόνα του άρθρου «Φιλιώ Χαϊδεμένου» με Δέσποινα Μπεμπεδέλη
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 11/07/2017, 23:34
ΘΕΑΤΡΟ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Φιλιώ Χαϊδεμένου»: ένα θεατρικό έργο βασισμένο σε μια εμβληματική προσωπικότητα της Μικράς Ασίας. Ένα έργο που προέκυψε από τις προσωπικές μαρτυρίες της Φιλιώς Χαϊδεμένου. «Πέρα από την προσωπική ιστορία αυτής της σημαντικής προσωπικότητας, η δύναμη της θέλησης και ο αγώνας της για επιβίωση μέσα σε έναν ολόκληρο αιώνα συνιστά ένα φωτεινό παράδειγμα αντίστασης» αναφέρεται στο σημείωμα της παράστασης η οποία έρχεται στα Γιάννενα στις 20 Ιουλίου.

Η παράσταση θα ανέβει στις 21:30 στο υπαίθριο θέατρο της ΕΗΜ, στον «Φρόντζο», με τη σημαντική ηθοποιό Δέσποινα Μπεμπεδέλη στον ομώνυμο ρόλο. Μαζί της στο θεατρικό σανίδι ο Ζαχαρίας Καρούνης, η Μαίρη Σαουσοπούλου, ο Δημήτρης Kαραβιώτης, η Εμμανουέλα Χαραλάμπους-Ένγκελ και ο Γιώργος Φλωράτος.

Η θεατρική παράσταση περιλαμβάνει μουσικές και τραγούδια που συντρόφευαν τη Φιλιώ σε όλες τις περιόδους της ζωής της αλλά και μουσική και τραγούδια που έγραψε ο Ζαχαρίας Καρούνης ειδικά για την «Φιλιώ Χαϊδεμένου» σε στίχους Χρήστου Παπαδόπουλου. Η σκηνοθεσία είναι του Βασίλη Ευταξόπουλου. 

Προπώληση εισιτηρίων 12 και 10 ευρώ μέσω viva.gr.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back