ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Το φετινό μετάλλιο του Γύρου της Λίμνης θα φτιάξει ο…

Εικόνα του άρθρου Το φετινό μετάλλιο του Γύρου της Λίμνης θα φτιάξει ο…
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 12/07/2018, 12:03
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο φοιτητής της σχολής Καλών Τεχνών Βαγγέλης Χαλκιάς θα φιλοτεχνήσει το φετινό, συλλεκτικό μετάλλιο του Γύρου Λίμνης που θα γίνει στις 22-23 Σεπτεμβρίου. Οι συμμετοχές αναμένεται να ξεπεράσουν τις 2.500 από όλη την Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό.

Ο Βαγγέλης Χαλκιάς και η πρότασή του, επιλέχθηκαν ανάμεσα σε δεκατρείς προτάσεις που κατέθεσαν έντεκα φοιτητές της σχολής. Την εποπτεία της διαδικασίας είχε ο καθηγητής Χρήστος Σκαλκώτος, ο οποίος επέλεξε τα μέλη της κριτικής επιτροπής: το γενικό διευθυντή της διοργάνωσης Ηλία Σπυριούνη, την πρόεδρο του ΑΟ Ποσειδώνα Αγνή Δρίμτζια, τον αρχιδιάκονο της Μητρόπολης Ιωαννίνων Βησσαρίωνα Βακάρο, τον καθηγητή του ΠΤΔΕ Τάσο Μικρόπουλο και τον  αντιδήμαρχο Τουρισμού του Δήμου Ιωαννιτών Νίκο Γκόλα.

Εκτός από την πρόταση του κ. Χαλκιά, βραβεύτηκαν ex equo οι προτάσεις των φοιτητών Θεοδώρας Πέτσα και Γιάννη Νάση.

Οι φοιτητές του Εργαστηρίου Γλυπτικής της Σχολής Καλών Τεχνών Πανεπιστημίου Ιωαννίνων που συμμετείχαν στη διαδικασία για την ανάδειξη του μεταλλίου για τον 12ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων ήταν οι Ελεονώρα Γεωρτσιάκη, Σπύρος Ράιδος, Χριστίνα Χατζημιχαηλίδου, Θεοδώρα Πέτσα, Χρήστος Φαναριώτης, Γιάννης Νάσης, Βαγγέλης Χαλκιάς, Ευαγγελία Κεχαγιά, Εύη Λέλου, Αύρα Σωτηροπούλου.




ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back