ΑΠΟΨΕΙΣ

Τα λάθη και το αγαθό που λέγεται νερό

Εικόνα του άρθρου Τα λάθη και το αγαθό που λέγεται νερό
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 15/02/2021, 01:01
ΑΠΟΨΕΙΣ

Η σημερινή μέρα, Κυριακή, ήταν παράξενη στα Γιάννενα. Ένας λόγος επιπλέον των γνωστών τον τελευταίο χρόνο, ήταν ότι, ενώ ο Δήμος και οι υπηρεσίες είχαν προετοιμαστεί εντατικα, μέρες πριν για την κακοκαιρία (που τελικά δεν ήταν τόσο σφοδρή, στην πόλη τουλάχιστον), τα Γιάννενα έμειναν χωρίς νερό.

Δυστυχώς, τα διαχρονικά προβλήματα της επιχείρησης παραμένουν, άλλα ίδια, άλλα διαφορετικά. 

Σήμερα, η διοίκηση της ΔΕΥΑΙ και η δημοτική αρχή έγιναν αποδέκτες περισσότερων παραπόνων από όσα αναλογούν στην άμεση ευθύνη που έχουν για μια τέτοια βλάβη. Ωστόσο, φαίνεται ότι «πληρώνουν» τη μέχρι τώρα έπαρση και τα ελάχιστα πράγματα που έχουν γίνει (αναλογικά και με τις υποσχέσεις τους, αλλά και την κριτική που έχουν ασκήσει σε αντίστοιχες περιπτώσεις), σε μια επιχείρηση που πουλάει ακριβά. 

Τη μέρα που όλοι περίμεναν ότι θα «την πάθουν» από το χιόνι και την παγωνιά, βρέθηκαν με το πιο πολύτιμο και σε αφθονία, υποτίθεται, αγαθό της περιοχής των Ιωαννίνων, εξαφανισμένο. Κυριακή, τα μαγαζιά κλειστά, τα ελάχιστα ανοιχτά εξάντλησαν γρήγορα τα αποθέματα.

Όσο για την «λύση» της διανομής εμφιαλωμένου νερού (13.000 φιαλών), παρά τις καλές προθέσεις που τη συνόδευε, οδήγησε σε μια αναξιοπρεπή για όλους κατάσταση.

Αργά το βράδυ, ήρθε και η «συγνώμη» της ΔΕΥΑΙ.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
Ασπιώτης Δημήτρης
Συμβαίνουν και οι βλάβες τι να γίνει ??
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back