Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

«Φαβορί η Άλκμααρ»

Εικόνα του άρθρου «Φαβορί η Άλκμααρ»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 28/07/2016, 11:32
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τον τίτλο του φαβορί απέδωσε στην Άλκμααρ, όπως είναι λογικό, ο Γιάννης Πετράκης, στη συνέντευξη Τύπου πριν τον αποψινό αγώνα του ΠΑΣ για το Europa League. «Είναι μια πολύ ισχυρή ομάδα, που παίζει πολύ οργανωμένο και επιθετικό ποδόσφαιρο», τόνισε ο κ. Πετράκης. Πρόσθεσε ότι το έργο του ΠΑΣ είναι δύσκολο, αλλά «έχουμε πίστη στους εαυτούς μας, έχουμε τη δική μας αγωνιστική ταυτότητα και θα παλέψουμε. Το 0-0 ή το 1-1 θα ήταν ένα καλό αποτέλεσμα για μας».

Έτσι και αλλιώς, όπως είπε ο προπονητής του ΠΑΣ, η ομάδα απολαμβάνει την περιπέτεια αυτή μέχρι τώρα: «η πορεία μας είναι κάτι φανταστικό, και θα προσπαθήσουμε να πάμε παρακάτω». Ο Άντι Λίλα, τρίτος αρχηγός της ομάδας είπε μεταξύ άλλων: «Είμαστε έτοιμοι και έχουμε μεγάλο πάθος για τον αγώνα. Δεν είμαστε μια ομάδα που έχει κάποιον μεγάλο σταρ, αλλά είμαστε μια οικογένεια και αυτό είναι η δύναμή μας. Θα έχουμε και λίγους φίλους στο πλευρό μας, που θα μας είναι χρήσιμη βοήθεια για μας. Η συμπαράστασή τους μας δίνει έξτρα ενέργεια».

Ο προπονητής της Άλκμααρ  Τζον Φαν ντε Μπρομ, είπε ότι δεν θα έχει εύκολο έργο η ομάδα του, αποδεχόμενος πάντως τον τίτλο του φαβορί, έστω και έμμεσα: «Δεν έρχονται εδώ για τουρισμό και θα μας κοντράρουν στο μέτρο του δυνατού. Εμείς από την πλευρά μας θα πρέπει να έχουμε υπομονή στο παιχνίδι μας και να κάνουμε ό,τι έχουμε σχεδιάσει. Είμαστε το φαβορί, δεν το αρνούμαι. Έχουμε μεγάλη ευρωπαϊκή πείρα, έχουμε προετοιμαστεί καλά και δεν έχουμε προβλήματα. Όμως θα πρέπει να το αποδείξουμε στο γήπεδο».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back