Oikonomou pisoi Solarhub πίσω

«Ευριπίδεια Διαδρομή» στη Μύκονο

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 06/03/2018, 16:12

Για τρίτη συνεχή χρονιά πραγματοποιείται στη Μύκονο η 3η «Ευριπίδεια Διαδρομή». Ο πιστοποιημένος από τον ΣΕΓΑΣ αγώνας δρόμου, ο οποίος είναι αφιερωμένος στη μνήμη του αδικοχαμένου γιαννιώτη παγκόσμιου πρωταθλητή της κωπηλασίας Ευριπίδη Σκλιβανίτη, θα γίνει στις 18 Μαρτίου. Τη διοργάνωση έχουν τα Εκπαιδευτήρια «Σύγχρονη Παιδεία» Μυκόνου και ο αγώνας τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Μυκόνου και του ΣΕΓΑΣ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων, όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στον αγώνα μπορούν να ταξιδέψουν ομαδικά από τα Γιάννενα προς Μύκονο μετ’ επιστροφής, αρκεί να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στα τηλ: 6945409570 (Νίκος Παππάς) και 6955830472 (Κατερίνα Στεφάνου). Το ποσό που αντιστοιχεί στα έξοδα μετάβασης και επιστροφής (λεωφορείο και πλοίο) δεν θα υπερβαίνει τα 70 ευρώ.

Περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν στο site της διοργάνωσης www.evripideia.gr (όπου γίνονται και οι εγγραφές για τον αγώνα) και στο facebook, όπου έχουν αναρτηθεί και οι προσφορές των ξενοδοχειακών μονάδων, με τις οποίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν για την εξασφάλιση της διαμονής τους.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back