ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Έχετε mail από τον κ. Φίλιο

Εικόνα του άρθρου Έχετε mail από τον κ. Φίλιο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 13/10/2023, 12:45
ΓΙΑΝΝΕΝΑ - ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ιδιαίτερα δραστήριος αυτή την εβδομάδα ο Φίλιππας Φίλιος, ο οποίος κατάφερε να πάρει την πρωτιά σε ψήφους με την παράταξη του Δημήτρη Παπαγεωργίου.

Ενόψει του β’ γύρου των εκλογών, ο κ. Φίλιος βάζει τα δυνατά του, υιοθετεί κάθε μέθοδο για να πείσει τους ψηφοφόρους και καταφεύγει μέσω mail σε «συντρόφους και συντρόφισσες» από τους οποίους ζητά χείρα βοηθείας.

Mε ένα ομαδικό mail σε μέλη του ΣΥΡΙΖΑ (μέλη της ΝΕ, βουλευτές, υποψήφιους κ.α.) ζητάει την ψήφο τους με  κυρίαρχο επιχείρημα ότι ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ θα έχει πιο δυναμική  παρουσία και πιο δυνατό λόγο στην παράταξη του κ. Παπαγεωργίου παρά στην  παράταξη του Θωμά Μπέγκα. Μάλιστα, ο κ. Φίλιος καταγράφει και αριθμό  θέσεων τις οποίες μπορούν να καταλάβουν «σύντροφοι και συντρόφισσες».

Όπως και να 'χει, οι παρατάξεις δεν μπορεί να αντιμετωπίζονται σαν ένα είδος δούρειου ίππου ούτε σαν καταφύγιο ιδίως ενός κόμματος που βγήκε τραυματισμένο από τις εθνικές εκλογές και που προσπαθεί να βρει τον δρόμο του.

Και άρα το ερώτημα είναι: Ο ΣΥΡΙΖΑ τι λέει για αυτή την τακτική του κ. Φίλιου; Ένας ΣΥΡΙΖΑ που από πολύ νωρίς, μέσα στο καλοκαίρι, πήρε την απόφαση να κρατήσει ίσες αποστάσεις από τις δύο παρατάξεις και να επιλέξει την ψήφο κατά συνείδηση...


ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΣΕ ΚΑΙ ..ΒΑΡΑ
ΦΙΛΙΟ ... ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ .... Ο ...ΑΧΑΣΤΟΣ ΖΗΚΟΣ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ .... ΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ .. ΠΗΡΕΣ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ... ΠΟΥ ΠΑΣ ΒΡΕ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΕ ???? ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΛΗΡΩΣΕ ..... 1. ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ..... ΕΚΟΨΕΣ ΠΟΛΛΑ ΔΕΝΔΡΑ ... ΓΥΡΙΣΕΣ ΑΝΑΠΟΔΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ...ΒΡΩΜΙΚΗ ΠΟΛΗ .... 2. ΑΚΑΤΑΣΤΑΣΙΑ ΠΑΝΤΟΥ ....ΡΗΜΑΔΙΟ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ ... ΑΡΑ ... ΒΓΗΚΕ Ο ...ΜΟΝΟΦΘΑΛΜΟΣ .. ΜΠΕΓΚΑΣ ... ΑΛΛΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ..ΧΑΜΕΝΑ ...
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back