Έχασε και κινδυνεύει η Προοδευτική

Εικόνα του άρθρου Έχασε και κινδυνεύει η Προοδευτική
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 15/04/2019, 11:50

Οδυνηρή εντός έδρας ήττα με σκορ 1-2 γνώρισε η Προοδευτική Περάματος από τον Ατρόμητο, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής γυναικών. Η γιαννιώτικη ομάδα, πάντως, εξακολουθεί να κρατάει την τύχη στα χέρια της μετά την ισοπαλία (1-1) της Αγ. Παρασκευής στη Γλυφάδα και τα πάντα σχετικά με την παραμονή στην Α’ εθνική γυναικών, θα κριθούν στις τελευταίες δύο στροφές του πρωταθλήματος.

«Ελπίζω να καταλάβαμε σήμερα ότι η Α’ Εθνική δεν είναι Β’ Εθνική και τα λάθη πληρώνονται. Μένουν ακόμα δύο παιχνίδια, στα οποία θα πρέπει να διατηρήσουμε το βαθμολογικό προβάδισμα που έχουμε αυτή τη στιγμή από την Αγία Παρασκευή, για να καταφέρουμε στο τέλος να παραμείνουμε στην κατηγορία» τόνισε μεταξύ άλλων ο προπονητής Ανδρέας Κοζανίτης


ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ (Α. Κοζανίτης): Συμεωνίδη, Γιωτίτσα, Αρσένη (69’ Μήτττα), Νικοπούλου, Πελεκούδα, Μιχαηλίδου (46’ Σκούρου), Κούκα, Ντόκου, Ράπτη, Σιούλα, Μπάσκα (90’ Ντόβα)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κ. Κοντομίχη): Γιαννακούλη, Συρμή, Στεροπούλου, Αργυριάδη, Κισμπάρδη, Βλασσοπούλου, Κριεζή (86’ Κατσάνου), Φυτίλη (67’ Γατούδη), Σάλκουνιτς, Παπαθεοδώρου (88’ Παθιακάκη), Ντούσια (67’ Καλλή)



ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back