ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Έτοιμο το αντικαπνιστικό… email

Εικόνα του άρθρου Έτοιμο το αντικαπνιστικό… email
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 01/06/2018, 20:45
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά του καπνίσματος (31 Μαΐου), ο Δήμος Ιωαννιτών εγκαινιάζει μια νέα «γραμμή» επικοινωνίας για την τήρηση του νόμου σε κλειστούς δημόσιους χώρους, όπως είχε προαναγγείλει κατά κάποιο τρόπο πριν από έναν μήνα.

Η νέα αυτή «γραμμή» αφορά ένα email που ισχύει από σήμερα (nosmoking@ioannina.gr) , και μέσω του οποίου οι πολίτες μπορούν να στέλνουν τις παρατηρήσεις, τις απόψεις και τα σχόλιά τους για την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου στα Γιάννενα (σ.σ. ο Δήμος αποφεύγει τη λέξη «καταγγελίες» στη σχετική ανακοίνωση).

Παράλληλα, ο Δήμος ευχαριστεί τους ιδιοκτήτες μπαρ, καφέ κ.λπ. όπως και τους Γιαννιώτες και επισκέπτες της πόλης οι οποίοι συνεισφέρουν στην τήρηση του νόμου. «Η εικόνα που υπάρχει μέχρι σήμερα αποδεικνύει πως τα όσα συμφωνήθηκαν στις συναντήσεις που έγιναν με εκπροσώπους του σωματείου καφέ, μπαρ, εστιατορίων και συναφών επαγγελμάτων Ιωαννίνων σχετικά με την τήρηση της νομοθεσίας τηρούνται καθολικά. Κάτι που είναι και ο μοναδικός τρόπος για να μην υπάρχουν φαινόμενα αθέμιτου ανταγωνισμού» σημειώνει ο Δήμος Ιωαννιτών.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back