Συντακτης: Βαρβάρα Αγγέλη
Δημοσιευση: 6-04-2022, 22:24
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Την ανακαινισμένη αίθουσα της άρσης βαρών στις εγκαταστάσεις του ΠΕΑΚΙ στη Λιμνοπούλα επισκέφθηκε ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης.

Στο ισόγειο της διώροφης μεταλλικής κατασκευής των  συνολικά 140 τ.μ., κατασκευάστηκαν δύο νέα αποδυτήρια αθλητών, ένα αποδυτήριο προπονητή, μία τουαλέτα κοινού, το λεβητοστάσιο και ένας αποθηκευτικός χώρος.

Στον όροφο του κτιρίου δημιουργήθηκαν χώροι για γραφεία, μια αίθουσα συνεδριάσεων και προβολών, καθώς και ένας χώρος ανάπαυσης αθλητών και προπονητών. 

Το κτίριο θερμαίνεται με αντλία θερμότητας, ενώ σε όλους τους χώρους τοποθετήθηκαν φωτιστικά led.

«Οι εργασίες έγιναν σε σύντομο χρονικό διάστημα, ώστε η αίθουσα να είναι πανέτοιμη για τους αγώνες των Ανοιχτών Πρωταθλημάτων Εφήβων-Νεανίδων και Παίδων Κορασίδων που στις 9 Απριλίου διεξάγονται στα Γιάννενα» αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΠΕΑΚΙ.

«Τέσσερις Ολυμπιονίκες, ένας παραολυμπιονίκης και 25 χρόνια καθυστέρηση. Γι’ αυτό δεν ξέρω αν πρέπει να χαίρομαι ή να λυπάμαι. Χαίρομαι σίγουρα γιατί απέκτησε η άρση βαρών μία υποδομή που της αξίζει, αλλά λυπάμαι που η πολιτεία τόσα χρόνια δεν είχε ανταποκριθεί στο αίτημα των αθλητών, των προπονητών, του αθλήματος συνολικά της άρσης βαρών. Με την καθοριστική συμβολή του Παντελή Κολόκα, της Επιτροπής Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ, των παραγόντων της άρσης βαρών, υλοποιήσαμε την υποχρέωση της Πολιτείας απέναντι στην άρση βαρών…», δήλωσε ο κ. Αυγενάκης.

Ο κ. Κολόκας, αφού αναφέρθηκε στην άμεση ανταπόκριση του κ. Αυγενάκη στο αίτημα της Επιτροπής Διοίκησης που κατατέθηκε λίγο πριν τα Χριστούγεννα, είπε μεταξύ άλλων: «Έχουμε ένα όραμα ώστε όλοι οι αθλητικοί χώροι για όλα τα αθλήματα, να αποκτήσουν τις καλύτερες υποδομές και γι’ αυτό δε θα σταματήσουμε να εργαζόμαστε και να συνεργαζόμαστε με τον κ. υπουργό, και για τους ανθρώπους του αθλητισμού στην περιοχή μας, αλλά και για τους διαχρονικούς αγώνες και την προσφορά των ηπειρωτών ευεργετών, που βοήθησαν πέραν των άλλων στην αναβίωση των Ολυμπιακών Αγώνων, με το Ζάππειο και το Παναθηναϊκό Στάδιο».

200 λέξεις απομένουν.
σχετικα αρθρα
Ντοτη3