Oikonomou pisoi
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Εταιρικό δώρο από εικαστικό διαγωνισμό

Εικόνα του άρθρου Εταιρικό δώρο από εικαστικό διαγωνισμό
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 12/11/2019, 17:34
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η γαλακτοβιομηχανία «Δωδώνη» διοργανώνει εικαστικό διαγωνισμό σε συνεργασία με την Σχολή Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

Ο διαγωνισμός είναι σε εξέλιξη και θα και θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν φοιτητές ή απόφοιτοι του Τμήματος Εικαστικών Τεχνών και Επιστημών της Τέχνης της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, ανεξάρτητα από το έτος εισαγωγής τους.

Πληροφορίες υπάρχουν στη σχετική προκήρυξη που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Η εταιρία, με τη συμβολή επιτροπής, θα βραβεύσει τα τρία καλύτερα έργα με χρηματικό έπαθλο και όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν τιμητικό έπαινο, ενώ ο τελικός πίνακας που θα επιλεγεί από συγκεκριμένη κριτική επιτροπή, θα αποτελέσει το φετινό χριστουγεννιάτικο δώρο της γαλακτοβιομηχανίας.

Από το 2013 η «Δωδώνη» έχει συστήσει τη ΔΩΔΩΝΗ Γκαλερί, η οποία εμπλουτίζεται με έργα πολύ γνωστών ζωγράφων, όπως του Γιάννη Κόττη, του Δημήτρη Κρέτση και του Γιώργου Χαδούλη, στους οποίους μέχρι πρότινος είχε γίνει η ανάθεση δημιουργίας πινάκων-εταιρικών δώρων.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
Γιάννης Ρίνας
Έχουν βγει οι νικητές του διαγωνισμού, μπορούμε να έχουμε νέα για τους νικητές και εικόνα απ τα έργα που κέρδισαν;
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back