Λυκ πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Έρχεται η σειρά της ΚΑ’ Φεβρουαρίου

Εικόνα του άρθρου Έρχεται η σειρά της ΚΑ’ Φεβρουαρίου
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 24/05/2018, 12:01
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Από τις 20 έως 22 Μαΐου, στις οδούς Αιακιδών, Ριζάρη και Αλκέτα έπεσε άσφαλτος, δίνοντας τέρμα σε μια πολύμηνη ταλαιπωρία των διερχόμενων, οδηγών και πεζών. Σειρά τώρα παίρνει η ΚΑ’ Φεβρουαρίου, μια οδός που μετά τα Χριστούγεννα επίσης σκάφτηκε για να γίνουν οι συνδέσεις των κατοικιών με το νέο δίκτυο ύδρευσης και στη συνέχεια για να περαστεί οπτική ίνα (που πριν δεν είχε) από πάροχο τηλεπικοινωνιών.

Όπως ανακοινώθηκε από τον αντιδήμαρχο Έργων Γιάννη Λιόντο κατά τη χτεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, από την Τρίτη 29 Μαΐου ξεκινά η ασφαλτόστρωση της ΚΑ’ Φεβρουαρίου. 

Το έργο της ασφαλτόστρωσης του μεγάλου αυτού δρόμου, το οποίο θα ολοκληρωθεί σε 15 ημέρες, θα γίνει τμηματικά για τη διευκόλυνση της συγκοινωνίας. Το πρώτο τμήμα θα είναι από την πλατεία Σαπουντζάκη (Πλατανάκια) μέχρι τον κόμβο Σταματάκη και το δεύτερο από το Τζαμί της Καλούτσιανης μέχρι τα Πλατανάκια.

Η ασφαλτοστρωμένη εδώ και λίγες μέρες οδός Αιακιδών

ΣΧΟΛΙΑ
Γιώργος
κα. Αγγέλη το ρεπορτάζ σας είναι όπως πάντα ακριβές και κατατοπιστικότατο! Σας ευχαριστούμε για την πληρέστατη ενημέρωση ώστε να πάρουμε τα μέτρα μας! Τουλάχιστον μαθαίνουμε από εσάς όσα θα έπρεπε από τις αρμόδιες αρχές!
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back