Λυκ πίσω
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Ερωτόκριτος» στο Καμπέρειο Θέατρο

Εικόνα του άρθρου «Ερωτόκριτος» στο Καμπέρειο Θέατρο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 19/01/2018, 22:40
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Tη μουσικοθεατρική παράσταση «Ερωτόκριτος» του Βιτσέντζου Κορνάρου παρουσιάζει το Μουσικό Σχήμα «Άτροπον» αύριο Σάββατο, στις 20:00, στο Καμπέρειο Θέατρο.

Έξι μουσικοί και δύο ηθοποιοί θα ταξιδέψουν το κοινό στην εποχή της Αναγέννησης.  Ο Ερωτόκριτος και η Αρετούσα αγαπιούνται με πάθος και αποφασίζουν να παραμείνουν ενωμένοι, κόντρα στην απαγόρευση του βασιλιά πατέρα της, λόγω της διαφορετικής κοινωνικής τους τάξης.
Οι δυο τους αψηφούν την εξορία και τη φυλακή, μένοντας πιστοί στον όρκο για αιώνια αγάπη. Το έμμετρο μυθιστόρημα του Β. Κορνάρου, φεγγοβολεί το πάθος του έρωτα και της παλικαριάς, της φιλίας και της αφοσίωσης.

Τη σκηνοθεσία και τη διασκευή του κειμένου έχει κάνει η Ευσταθία Γρέντζελου. Το μουσικό σχήμα αποτελούν η Ευσταθία Γρέντζελου (φωνή), η οποία έχει κάνει τη σκηνοθεσία και τη διασκευή του κειμένου, ο Γιώργος Αθανασόπουλος (λύρα, λαούτο, φωνή), η Φιφή Αλεξοπούλου (τσέλο), Πάνος Κατσικλής (κανονάκι), Παναγιώτης Καραγεώργος (ούτι), Μάκης Φεγγούλης (κρουστά). Παίζουν ο Πάνος Νάκος και η Πηνελόπη Σέρβου.

Γενική είσοδος: 10 ευρώ. Εισιτήρια, κρατήσεις: 6939260758, 6985073363.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3