ΓΙΑΝΝΕΝΑ

«Εργοταξιακή» αντιπαράθεση…

Εικόνα του άρθρου «Εργοταξιακή» αντιπαράθεση…
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 21/07/2023, 02:42
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Για «φτηνό λαϊκισμό» και «αφορισμούς εκ του ασφαλούς» κατηγορεί την παράταξη «Λαϊκή Συσπείρωση» η δημοτική αρχή Ιωαννίνων.

Η επικεφαλής της παράταξης και εκ νέου υποψήφια δήμαρχος Όλυ Τσουμάνη, σε ανακοίνωσή της, περιέγραψε μια πολύ κακή κατάσταση στο εργοτάξιο του Δήμου: «Είναι αδιαμφισβήτητο ότι πρέπει να προχωρήσει άμεσα η  μεταστέγαση του εργοταξίου. Αυτό όμως δεν μπορεί να αποτελεί άλλοθι για να  κινδυνεύει η υγεία των εργαζόμενων στο χώρο από θέματα που όφειλαν να είναι ρουτίνα για το Δήμο». Παράλληλα άσκησε κριτική για την απουσία οδηγών στις υδροφόρες όπως και για την επιφυλακή στην οποία βρίσκεται το προσωπικό και το σαββατοκύριακο (παρανόμως, όπως τονίζει).

Η δημοτική αρχή απαντά ότι τα προβλήματα του εργοταξίου είναι γνωστά, όπως γνωστό είναι ότι το επόμενο διάστημα θα ληφθούν οριστικές αποφάσεις για τη χωροθέτηση του νέου εργοταξίου.

«Τα περιβαλλοντικά προβλήματα που ανακάλυψε σήμερα η κ. Τσουμάνη είναι τα ίδια που υπάρχουν επί σειρά ετών. Σχετικά με τις καταγγελίες της για την ύπαρξη τρωκτικών και εντόμων γίνεται γνωστό ότι υπάρχει μόνιμος συνεργάτης του Δήμου για μυοκτονία με τον έλεγχο μάλιστα να τον έχει η Διεύθυνση Εργοταξίου» αναφέρει.

Υπογραμμίζει ακόμη ότι «παρά τις ελλείψεις οδηγών, το προσωπικό του εργοταξίου έχει τεθεί σε πλήρη επιφυλακή λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν. Η απόφαση αυτή δεν είναι απλά απαραίτητη αλλά και επιβεβλημένη… Αν η Λαϊκή Συσπείρωση θεωρεί περιττή την επιφυλακή, θα πρέπει να το πει δημόσια».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back