Λυκ πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

«Επιτακτική η στελέχωση με προσωπικό»

Εικόνα του άρθρου «Επιτακτική η στελέχωση με προσωπικό»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 18/06/2020, 15:58
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Η Λαϊκή Συσπείρωση, στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο, μεταξύ άλλων τόνισε για την καθαριότητα ότι τώρα, περισσότερο από ποτέ, χρειάζεται στελέχωση με προσωπικό.

«Αντ’ αυτού η δημοτική αρχή με τη συναίνεση της υποτιθέμενης αντιπολίτευσης, για την οποία πολλές φορές αναδείξαμε ότι διαφωνεί για το μείγμα διαχείρισης της ίδιας όμως πολιτικής, έφερε για ψήφιση την αναμόρφωση του προϋπολογισμού» αναφέρει η σύμβουλος της ΛΑΣ Όλυ Τσουμάνη.

Η παράταξη τονίζει ότι έχει δηλώσει ήδη ότι δεν συμμετέχει σε δια περιφοράς συνεδριάσεις του σώματος και τονίζει ότι με τη συμμετοχή τους, παρατάξεις της αντιπολίτευσης «ανεξάρτητα από την ψήφο τους ενέκριναν την ιδιωτικοποίηση και γι’ αυτό μονομιάς ξέχασαν τις διαμαρτυρίες για τις δια περιφοράς συνεδριάσεις».

«Η στρατηγική σύμπλευση εκφράστηκε για να επιβαρυνθεί ο προϋπολογισμός του Δήμου κατά 200.880€, χωρίς αυτό το ποσό να προκύπτει από κάποια τεκμηριωμένη μελέτη. Θα δαπανηθούν όσα χρήματα χρειάζονται για να προσληφθούν ούτε ένας ούτε δύο αλλά 66 εργάτες για τρεις μήνες, την ώρα που οι υπηρεσίες με εισήγησή τους ζητούσαν 24 εργάτες για να γίνει η αποκομιδή» προσθέτει.

Καταλήγει λέγοντας ότι «η ιδιωτικοποίηση της αποκομιδής απορριμμάτων σε καμία περίπτωση δεν είναι η λύση για καθαρή πόλη. Ο επιχειρηματίας που θα αναλάβει, στόχο θα έχει φυσικά, τα κέρδη της επιχείρησής του, όχι τη δημόσια υγεία. Η καθαριότητα πρέπει να χρηματοδοτείται από το κράτος και να παρέχεται απρόσκοπτα και δωρεάν σε όλους».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back