Oikonomou pisoi

Επίσχεση στον Δήμο Μετσόβου

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 12/07/2019, 17:00

Συνεχίζουν την επίσχεση εργασίας οι συμβασιούχοι του προγράμματος εναρμόνισης οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής, της κοινωφελούς επιχείρησης του Δήμου Μετσόβου, καταγγέλλοντας ότι είναι απλήρωτοι. Ο σύλλογος εργαζόμενων ΟΤΑ αναφέρει ότι «οι προθέσεις για εξόφληση των εργαζόμενων που έδωσε η δημοτική αρχή, δεν πληρώνουν κανένα λογαριασμό, δεν λύνουν τα τεράστια προβλήματα επιβίωσης που αντιμετωπίζουν οι ίδιοι και οι οικογένειές τους».

Επίσης, ο σύλλογος έκανε παρέμβαση στη ΔΕΥΑI, γιατί «στο σπίτι μιας από τις εργαζόμενες έκοψαν το νερό, καθώς υπήρχαν απλήρωτοι λογαριασμοί. Το νερό επανασυνδέθηκε και έγινε δεκτό το αίτημα για διακανονισμό, αλλά είναι δεδομένο ότι δεν μπορεί να τηρηθεί ο διακανονισμός αφού οι εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι».

«Η ανάλγητη στάση της δημοτικής αρχής Μετσόβου, έχει σαν αποτέλεσμα και την αδυναμία των εργαζόμενων να μετακινούνται από και προς τη δουλειά τους, με συνέπεια να υπολειτουργούν τόσο ο βρεφικός σταθμός του Μετσόβου όσο και ο παιδικός σταθμός της Χρυσοβίτσας» τονίζει ο σύλλογος.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back