Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Ένας ακόμα «συναγερμός» στο Μέτσοβο

Εικόνα του άρθρου Ένας ακόμα «συναγερμός» στο Μέτσοβο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 22/10/2021, 03:11
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Τα κρούσμα στην περιοχή του Μετσόβου έχουν προκαλέσει ένα μικρό συναγερμό και πάλι, στην περιοχή. Καταρχάς, τις τελευταίες ημέρες φαίνεται ότι υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις, γεγονός που επιβεβαίωσε o διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης, σε δηλώσεις του κατά την επίσκεψή του στα Γιάννενα.

Ο κ. Καρβέλης είπε «είχαμε 57 μολύνσεις και το Μέτσοβο έχει μεγάλο αριθμό κρουσμάτων», αναφερόμενος στην καταμέτρηση της Τετάρτης, και υπενθύμισε την περσινή συρροή στο Μέτσοβο που είχε συμβεί και πάλι Οκτώβριο.

Λίγη ώρα αργότερα, την Πέμπτη το απόγευμα, η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου ακύρωσε τα εγκαίνια του καταστήματός της στο Μέτσοβο, που θα γινόταν την Κυριακή 24 Οκτωβρίου: «Λειτουργώντας με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης απέναντι στη δημόσια υγεία, ανακοινώνει την ακύρωση των προγραμματισμένων εκδηλώσεων των εγκαινίων του νέου καταστήματος στο Μέτσοβο, την Κυριακή 24 Οκτωβρίου, λόγω του υψηλού αριθμού κρουσμάτων COVID-19 στην περιοχή» αναφέρει η τράπεζα στην ανακοίνωσή της.

Το κατάστημα στο Μέτσοβο λειτουργεί κανονικά και τα εγκαίνια θα γίνουν μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες.

Σημειώνεται ότι το Σάββατο 23 Οκτωβρίου έχει προγραμματίσει εγκαίνια η Πινακοθήκη Αβέρωφ στο Μέτσοβο, για τα νέα αποκτήματά της.  

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back