Λυκ πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Επιστημονική εκδήλωση για την αναισθησιολογία

Εικόνα του άρθρου Επιστημονική εκδήλωση για την αναισθησιολογία
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 04/11/2022, 23:55
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Την επιστημονική εκδήλωση με τίτλο: «Σύγχρονες αναισθησιολογικές προσεγγίσεις: Βελτιώνοντας την έκβαση» διοργανώνει η Κλινική Αναισθησιολογίας & Μετεγχειρητικής Εντατικής Θεραπείας του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων , στις 11 & 12 Νοεμβρίου, στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Du Lac.

Οι εργασίες του προγράμματος θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου, στις 14:00, ενώ την ίδια ημέρα, στις 20:00, θα γίνει η τελετή έναρξης όπου θα τιμηθεί ο ομότιμος καθηγητής Αναισθησιολογίας του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Γιώργος Παπαδόπουλος για το έργο του.

Στην εκδήλωση θα δώσει το παρών και ο διεθνώς καταξιωμένος επιστήμονας Domien Vanhonacker, επικεφαλής του τμήματος Αναισθησιολογίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Βρυξελλών με δύο ομιλίες που θα αναφέρονται στη βελτίωση της έκβασης των ασθενών.

Τέλος, το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει ζωντανές επιδείξεις από καταρτισμένους επιστήμονες με σενάρια προσομοίωσης σε ειδικές καταστάσεις που θα πραγματοποιηθούν στο Κέντρο Ιατρικής Προσομοίωσης που διαθέτει η Κλινική Αναισθησιολογίας και Μετεγχειρητικής Εντατικής Θεραπείας στους χώρους του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Η εγγραφή στις εργασίες είναι δωρεάν και διαθέσιμη μέσω της ιστοσελίδας του συνεδρίου τόσο για φυσική όσο και για διαδικτυακή παρουσία. Η συμμετοχή στις εργασίες πιστοποιείται με 14 Μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME- CPD) από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα https://anaesthesiology-ioannina.gr/.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Αναισθησιολογικής Εταιρείας και του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back