Λυκ πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Επίσκεψη της ΑΔΕΔΥ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο

Εικόνα του άρθρου Επίσκεψη της ΑΔΕΔΥ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 03/04/2020, 15:14
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Αντιπροσωπεία του  νομαρχιακού τμήματος Ιωαννίνων της ΑΔΕΔΥ, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Χρηστo Γρίβα, το γραμματέα Δημήτρη Αθανασίου και τον ταμία Δημήτρη Νίνη, συναντήθηκε με τον πρόεδρο του συλλόγου Εργαζομένων στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Γιώργο Φλούδα. Επίσης, συναντήθηκε με τη διοίκηση του νοσοκομείου, τον κ. Βασίλη Τσίκαρη και τον υποδιοικητή κ. Χολέβα. Παρών ήταν και ο υποδιοικητής της 6ης ΥΠΕ κ. Νικόπουλος.  

Η  διοίκηση ενημέρωσε για τις ενέργειες που έχουν γίνει από την πλευρά της για την αντιμετώπιση του COVID-19 και ο κ. Φλούδας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο. Συμφωνήθηκε ο συντονισμός των δράσεων και των ενεργειών για την εξεύρεση λύσεων, στα ειδικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο

«H ΑΔΕΔΥ και ο πρόεδρος των εργαζόμενων, έθεσαν με έμφαση την ανάγκη επίλυσης των προβλημάτων, τα όποια μέχρι και σήμερα δεν έχουν αντιμετωπιστεί στο βαθμό που απαιτεί η συγκύρια από την   κυβέρνηση» τονίζει η σχετική ανακοίνωση.


ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back