Oikonomou pisoi
ΗΠΕΙΡΟΣ

Επιμελητήριο Άρτας: Παρέμβαση για τη μετακίνηση της γιατρού

Εικόνα του άρθρου Επιμελητήριο Άρτας: Παρέμβαση για τη μετακίνηση της γιατρού
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 21/12/2020, 17:25
ΗΠΕΙΡΟΣ

Την αντίδραση και του Επιμελητηρίου Άρτας προκάλεσε η αιφνίδια μετακίνηση γιατρού πνευμονολόγου από το νοσοκομείο Άρτας σε άλλη Υγειονομική Περιφέρεια, με τη διαδικασία του «εντέλλεσθε».

Με επιστολή του προς τον υπουργό Υγείας Β. Κικίλια, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γιάννης Γκολομάζος ζητά την άμεση και οριστική ανάκληση της απόφασης μετακίνησης της πνευμονολόγου, λέγοντας ότι αυτή η απόφαση, την οποία χαρακτηρίζει «απαράδεκτη», οδηγεί στην αποδυνάμωση του νοσοκομείου και ειδικότερα της κλινικής Covid-19.

«Οι φορείς και επιχειρηματίες της περιοχής αντιλαμβανόμενοι τις επιπλέον ανάγκες, σπεύσαμε, στη δύσκολη αυτή συγκυρία για τη χώρα, να στηρίξουμε με δωρεές σε υγειονομικό υλικό τα νοσοκομεία της περιοχής μας, ώστε να έχουμε την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση της πανδημίας, δεν μπορεί η κυβέρνηση να λαμβάνει αποφάσεις που στερούν από την τοπική κοινωνία την πρωτοβάθμια φροντίδα. Το νοσηλευτικό Ίδρυμα της Άρτας χρειάζεται άμεση ενίσχυση σε ιατρικό προσωπικό, όχι περαιτέρω αποδυνάμωση» τονίζεται.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back