Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Επιμελητηριακός καβγάς και στο βάθος… Δ. Δημητρίου

Εικόνα του άρθρου Επιμελητηριακός καβγάς και στο βάθος… Δ. Δημητρίου
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 04/12/2018, 23:57
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Έναν χρόνο μετά την ανάδειξη της νέας διοίκησης του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων, ο επικεφαλής της μείζονα αντιπολίτευσης Γρηγόρης Γκίκας έρχεται να κάνει αντιπολίτευση με αφορμή τον προϋπολογισμό για το 2019 αλλά και να καταγγείλει τον Δ. Δημητρίου, μέλος της διοίκησης και υποψήφιο περιφερειάρχη Ηπείρου με το ΚΙΝΑΛ.

Η αντίδραση ήρθε από τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Γιάννη Μήτση ο οποίος κάνει λόγο για «ψευδολογίες και λασπολογίες» και για «πολιτικές αλλά και νομικές» απαντήσεις που θα έρθουν σύντομα.

Για τον κ. Δημητρίου, ο κ. Γκίκας υποστηρίζει ότι ανέλαβε παράτυπα τη με αμοιβή παροχή υπηρεσιών σε επιχειρήσεις των Ιωαννίνων, παρότι, με την ιδιότητα του μέλους της διοίκησης του Επιμελητηρίου, συμμετέχει στις Επιτροπές της Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδας-Πελοποννήσου-Ηπείρου και Ιονίων Νήσων.

Όσον αφορά τον προϋπολογισμό, κάνει λόγο για σπατάλη χρήματος και για μετατροπή του επιμελητηρίου «σε γραφείο ταξιδιών». Ο κ. Μήτσης, από την πλευρά του, ανταπαντά μιλώντας για το «δόγμα της εξωστρέφειας και της προβολής των τοπικών προϊόντων που υπηρετεί η διοίκηση του Επιμελητηρίου έχοντας ήδη να επιδείξει αξιόλογα δείγματα γραφής».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back