Λυκ πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Επιμελητηριακές αντιπαραθέσεις…

Εικόνα του άρθρου Επιμελητηριακές αντιπαραθέσεις…
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 29/08/2022, 22:49
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Nέα αντιπαράθεση μεταξύ του προέδρου του Επιμελητηρίου και επικεφαλής της παράταξης «Κίνηση Επιχειρηματιών για την Ανάπτυξη» Δημήτρη Δημητρίου και του επικεφαλής της αντιπολίτευσης Γρηγόρη Γκίκα («Ισχυρό Επιμελητήριο»).

Ο κ. Γκίκας κατηγόρησε τον κ. Δημητρίου ότι χρησιμοποιεί τη θέση του προέδρου του Επιμελητηρίου για προσωπικές φιλοδοξίες, ότι δεν «βγήκε μπροστά» σε μείζονα ζητήματα, όπως οι επιστρεπτέες προκαταβολές, και ότι όποιες προτάσεις έγιναν προήλθαν από μέλη της παράταξης «Ισχυρό Επιμελητήριο».

Η απάντηση του κ. Δημητρίου ήρθε λίγο αργότερα. Ο κ. Δημητρίου ανταποδίδει τα πυρά λέγοντας ότι «ο επικεφαλής της παράταξης ‘Ισχυρό Επιμελητήριο’ την τελευταία τριετία, τα μόνα σκαλιά που δεν ανεβοκατεβαίνει καθημερινά, σίγουρα δεν είναι αυτά του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων». Καταθέτει δε τις προτάσεις και τις διεκδικήσεις εκ μέρους της διοίκησης του Επιμελητηρίου που έχουν γίνει ιδίως από τον Μάρτιο του 2020, με την έναρξη της πανδημίας.

Ο κ. Δημητρίου προ(σ)καλεί τον κ. Γκίκα «να ανέβει και ‘τα σκαλιά του Επιμελητηρίου’ και θα είμαστε εκεί όπως κάθε ημέρα, με διάθεση να ακούσουμε τις προτάσεις του (αν έχει) και γιατί όχι, αν αξίζουν να τις υιοθετήσουμε για το σύνολο της επιχειρηματικότητας που εκπροσωπούμε και όχι μόνο για τις κοινωνίες και την επιστρεπτέα προκαταβολή που απασχολούσε τον ίδιο σε κάθε συνεδρίαση για ευνόητους λόγους και που δυστυχώς αρκετοί δεν κατάφεραν να ενταχθούν» όπως αναφέρει.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back