ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Επικεφαλής της Επιτροπής Ψηφοδελτίων ο Β. Αργύρης

Εικόνα του άρθρου Επικεφαλής της Επιτροπής Ψηφοδελτίων ο Β. Αργύρης
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 20/01/2022, 19:07
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Τη νέα εσωκομματική δομή του ανακοίνωσε το Κίνημα Αλλαγής, στην οποία υπάρχει θέση και για ένα από τα παλιότερα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, τον Βαγγέλη Αργύρη.

Ο κ. Αργύρης ήταν από τους υποστηρικτές της υποψηφιότητας του Νίκου Ανδρουλάκη.

Ο πρώην βουλευτής Ιωαννίνων Βαγγέλης Αργύρης τίθεται επικεφαλής της Επιτροπής Ψηφοδελτίων. Διαρροές που είχαν γίνει πριν από λίγο καιρό σε αθηναϊκά δημοσιεύματα, ήθελαν τον κ. Αργύρη να αναλαμβάνει τη θέση του διευθυντή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΙΝΑΛ.

Τη θέση του διευθυντή αναλαμβάνει ο Θανάσης Γλαβίνας, 37 χρονών. Γενικότερα, τα περισσότερα στελέχη είναι της γενιάς του Νίκου Ανδρουλάκη.

Τα υπόλοιπα πρόσωπα είναι: Εκπρόσωπος Τύπου, ο μέχρι σήμερα διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Δημήτρης Μάντζος, αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου, η δικηγόρος και δημοτική σύμβουλος Αλίμου Αναστασία Σιμητροπούλου, επικεφαλής της Επιτροπής για την Αυτοργάνωση του Κινήματος ο βουλευτής Χαλκιδικής Απόστολος Πάνας, διευθύντρια του Γραφείου του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ και του Κινήματος Αλλαγής, η δικηγόρος Έλενα Αναστασίου, και υπεύθυνη Ανθρώπινου Δυναμικού για το ΠΑΣΟΚ και το Κίνημα Αλλαγής, η Μάρα Κουκουδάκη.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back