ΗΠΕΙΡΟΣ

Έπιασε δουλειά το συμβούλιο του ΤΕΙ

Εικόνα του άρθρου Έπιασε δουλειά το συμβούλιο του ΤΕΙ
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 05/10/2016, 18:22
ΗΠΕΙΡΟΣ

https://typos-i.gr/article/sto-tei-hpeiroy-perase-o-perifereiarxhs

Τέσσερις μήνες ματά την ανάδειξη του νέου συμβουλίου διοίκησης του ΤΕΙ Ηπείρου, η πρώτη συνεδρίασή του πραγματοποιήθηκε σήμερα, στην Άρτα. Η συνεδρίαση έγινε υπό την προεδρία του Φίλιππου Πομώνη, ομότιμου καθηγητή Χημείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Ο πρόεδρος του ΤΕΙ Ηπείρου Ευριπίδης Γλαβάς συμμετείχε στη συνεδρίαση και ενημέρωσε τα μέλη του συμβουλίου για τα προβλήματα, τις προοπτικές και τους στόχους του ιδρύματος. Επίσης διατυπώθηκαν προτάσεις εκ μέρους των μελών του συμβουλίου για τη χάραξη στρατηγικής, με σκοπό την ανάπτυξη του ιδρύματος σε τοπικό, εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο, και για τη σύνδεσή του με την κοινωνία και την οικονομία. Το συμβούλιο είναι το ανώτατο όργανο του ιδρύματος το οποίο αποτελείται από 4 εξωτερικά μέλη, 6 εσωτερικά, δηλαδή καθηγητές του ΤΕΙ Ηπείρου, και από έναν εκπρόσωπο των φοιτητών (ο οποίος ακόμη δεν έχει οριστεί).

Τα εσωτερικά μέλη είναι: Χρυσόστομος Στύλιος, αναπληρωτής καθηγητής της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών, Ιωάννης Σωτηρόπουλος Ιωάννης, καθηγητής της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας, Γιώργος Πατακιούτας, αναπληρωτής καθηγητής της Σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων  και Διατροφής, Γρηγόρης Νάσιος, αναπληρωτής καθηγητής της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας, Στέφανος Βλαχόπουλος, καθηγητής της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας, και Χαράλαμπος Καριπίδης, καθηγητής της Σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων  και Διατροφής.

Ως εξωτερικά στο συμβούλιο συμμετέχουν ο περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης, ο δασολόγος Γιώργος Λυριντζής και ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Άρτας Δημήτρης Τσίρκας.


ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back