Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Έπεσε πάνω στον Γέντρισεκ…

Εικόνα του άρθρου Έπεσε πάνω στον Γέντρισεκ…
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 15/04/2018, 22:25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με βαριά ήττα επιστρέφει από την Ξάνθη ο ΠΑΣ, καθώς έχασε 3-0 από τη γηπεδούχο ομάδα. Παρότι η ομάδα του Γιάννη Πετράκη ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο και αν οι  Λίλα και Καρανίκας ήταν πιο εύστοχοι, θα ήταν μπροστά στο σκορ, πήγε στο ημίχρονο ισόπαλος. Καλύτερος παίκτης του ήταν ο Μανθάτης, από τα πόδια του οποίου έφυγαν τρεις πάσες που κατέληξαν σε ευκαιρίες, με καλύτερη αυτών στο 11’, όταν το πλασέ του Κόντε έδιωξε ο Σβάρνας λίγο πριν τη γραμμή.

Ο ΠΑΣ όμως δεν μπήκε ποτέ στο δεύτερο ημίχρονο. Αντίθετα, η Ξάνθη που έχει ακόμα ένα στόχο να κυνηγήσει στο πρωτάθλημα, προηγήθηκε στο 50’ με τον Ντουρίσκοβιτς που έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Βελλίδη. Στο 56’, ο Γέντρισεκ που εξελίχθηκε σε «εφιάλτη» του ΠΑΣ, έβαλε το γκολ της χρονιάς: Είδε τον Βελλίδη έξω από τα δοκάρια του και πλάσαρε με το αριστερό, από 35 μέτρα απόσταση, κάνοντας το 2-0. Στο 72’ πάλι ο Γέντρισεκ πήρε το «ριμπάουντ» από την ασταθή απόκρουση του Βελλίδη και έκανε το 3-0. Παραλίγο στο 81’ να πάρει διαστάσεις το σκορ, αλλά το σουτ του Λουσέρο σταμάτησε στο δοκάρι.


Ξάνθη (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Σβάρνας, Ντε Λούκας, Τριάδης, Ντουρίτσκοβιτς, Μεχία, Φλίσκας, Γέντρισεκ, Σιλά, Λισγάρας (21’ Φασίδης), Μπρίτο (46’ Κάστρο).

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Λίλα, Μιχαήλ, Γιάκος (68’ Χέλκβιστ), Τζημόπουλος, Κόντε, Τσικάρσκι, Καρανίκας (53’ Νικολιάς), Μανθάτης, Σκόνδρας (57’ Χαλκιαδάκης).

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back