Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΗΠΕΙΡΟΣ

Έντεκα συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών

Εικόνα του άρθρου Έντεκα συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 09/07/2020, 18:34
ΗΠΕΙΡΟΣ

Η αστυνομία ανακοίνωσε την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που διακινούσε ναρκωτικά στην περιοχή της Πρέβεζας.

Έγιναν επτά συλλήψεις, στην Πρέβεζα και στην Αττική, μεταξύ των οποίων και ο αρχηγός και ένας πυροσβέστης. Επίσης, συνελήφθησαν άλλα τέσσερα άτομα, ανάμεσά τος και ένας πυροσβέστης ακόμα, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, όχι όμως με κατηγορίες συμμετοχής στη σπείρα.

Αναζητείται ακόμα ένας για συμμετοχή και η δικογραφία περιλαμβάνει περισσότερα από 70 άτομα, ως αγοραστές ναρκωτικών από τα μέλη της οργάνωσης.

Η αστυνομία έφτασε στις συλλήψεις μετά από «αξιοποίηση πληροφοριών». Σύμφωνα με αυτές, η σπείρα δρούσε από τον περασμένο Οκτώβριο και διακινούσε κοκαΐνη, κάνναβη και MDMA, στην πόλη της Πρέβεζας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο βασικός πυρήνας της οργάνωσης αποτελούνταν από το αρχηγικό μέλος και δύο ακόμα από τα συλληφθέντα μέλη, ένα εκ των οποίων είναι πυροσβεστικός υπάλληλος.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν μικρές ποσότητες ναρκωτικών, χάπια, καθώς και 3 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, χρηματικό ποσό 6.390 ευρώ, 27 χρυσές λίρες, 1 πεντόλιρο με αναγραφόμενη χρονολογία 1893, 500 δολάρια Η.Π.Α., 4 δελτία αστυνομικών ταυτοτήτων τρίτων προσώπων, για τα οποία είχε δηλωθεί κλοπή τους στο παρελθόν κ.α.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back