ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

«Ενός ανδρός αρχή στην Αποκεντρωμένη»

Εικόνα του άρθρου «Ενός ανδρός αρχή στην Αποκεντρωμένη»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 20/07/2021, 16:30
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Οι μεταθέσεις εργαζόμενων στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας έχουν προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις. Τώρα, η διοίκηση τα Ομοσπονδίας Συλλόγων Εργαζόμενων Αποκεντρωμένων Διοικήσεων, καταγγέλλει το συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτ. Μακεδονίας Βασίλη Μιχελάκη «για τις αυθαίρετες μεταθέσεις και τις κατά παραγγελία διοικητικές μεταβολές, που συνεχίζει αδιάκοπα».

Τον κατηγορεί επίσης ότι «με τις ενέργειες αυτές επιχειρεί να εκφοβίσει  τους συναδέλφους που δεν υποτάσσονται στις επιλογές του και ταυτόχρονα  να επιβραβεύσει, όσους αποδέχονται αδιαμαρτύρητα την ‘ενός ανδρός αρχή’».

Προσθέτει ότι «ο νέος γύρος διώξεων των εργαζομένων, έχει ξεκινήσει καιρό τώρα, όπως έγινε και στο νομό της Πρέβεζας, με τη ‘μετακίνηση’  έμπειρου συναδέλφου προϊσταμένου, από το Τμήμα Διοικητικού Οικονομικού στο Τμήμα Αδειών Διαμονής και την αμοιβαία ανταλλαγή με άλλη συνάδελφο, με την ευφάνταστη αιτιολογία ‘για την απόκτηση νέων εμπειριών’ όπως και άλλες αντίστοιχες».

Τέλος, σημειώνει ότι «οι εργαζόμενοι στις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις βρίσκονται σταθερά απέναντι στον αυταρχισμό, τις διώξεις και την αυθαιρεσία. Ξέρουν πια καλά, ότι πίσω από κάθε συντονιστή, βρίσκεται η κυβέρνηση και το αντεργατικό οπλοστάσιο που έχουν διαμορφώσει όλες οι μέχρι τώρα κυβερνήσεις. Κατανοούν ότι όλες οι αστικές κυβερνήσεις, κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να αξιοποιούν τις δημόσιες υπηρεσίες, ως μεσάζοντες στη στήριξη της κερδοφορίας των επιχειρηματικών ομίλων και εν προκειμένω, τους σύγχρονους ‘νερουλάδες’ της περιοχής».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back