Ένα πνευμονολογικό συνέδριο και η καμπάνια Run4Vax

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 15/09/2021, 13:30

Πανελλήνιο συνέδριο με τίτλο «What is New in Respiratory Medicine» διοργανώνουν η Πνευμονολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, σε συνεργασία με την Ένωση Πνευμονολόγων Ελλάδας και υπό την αιγίδα της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας και της Εταιρείας Νοσημάτων Θώρακος Ελλάδος, από 16 έως 19 Σεπτεμβρίου, στο συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου Du Lac.

Το συνέδριο αυτό έρχεται να στηρίξει τη διοργάνωση Ioannina Lake Run (18-19 Σεπτεμβρίου). Μάλιστα, η πνευμονολογική κοινότητα συμμετέχει στην καμπάνια «Τρέχουμε για τον εμβολιασμό - Run4Vax», ένα κάλεσμα για δράση ενάντια στην COVID-19.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί με αυστηρή τήρηση των μέτρων προστασίας και των ισχυόντων υγειονομικών πρωτοκόλλων, εφαρμόζοντας ένα σύστημα μικτής/υβριδικής διοργάνωσης, με φυσική παρουσία (μόνο για εμβολιασμένους ή νοσήσαντες από COVID-19 συνέδρους) και διαδικτυακή συμμετοχή.

Στη επιστημονική συνάντηση, θα συζητηθούν θέματα όπως: Καρκίνος του πνεύμονα, Διαταραχές της Αναπνοής κατά τον Ύπνο, Μη Επεμβατικός Αερισμός, Λοιμώξεις Αναπνευστικού, Άσθμα, Επεμβατική Πνευμονολογία, COVID-19, Διάμεσες Πνευμονοπάθειες, Αγγειακές Παθήσεις και Μεταμόσχευση Πνευμόνων, Διακοπή Καπνίσματος και Χρόνια αποφρακτική Πνευμονοπάθεια.

Η δυνατότητα συμμετοχής με φυσική παρουσία είναι αυστηρά ελεγχόμενη και είναι εφικτή μόνο με προεγγραφή. Για τη διαθεσιμότητα θέσεων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Οργανωτικό - Συντονιστικό Γραφείο στο info@conferre.gr. Επισημαίνεται ότι η προσέλευση στο συνεδριακό χώρο χωρίς προεγγραφή και παραλαβή προσωπικού bar code δεν επιτρέπεται.

Για περισσότερες πληροφορίες, στην ιστοσελίδα www.respiratory-ioannina.gr.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back