ΓΙΑΝΝΕΝΑ

«Ένα μεγάλο μπράβο σε μένα»

Εικόνα του άρθρου «Ένα μεγάλο μπράβο σε μένα»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 28/03/2024, 15:07
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Τελετή ολοκλήρωσης του προγράμματος κοινωνικής επανένταξης πραγματοποίησε χτες, στην αίθουσα της ΕΗΜ, το ΚΕΘΕΑ Ήπειρος, παρουσία του περιφερειάρχη Αλέκου Καχριμάνη μεταξύ άλλων.

«Με τη συγκεκριμένη τελετή επισφραγίζεται και επιβραβεύεται η θεραπευτική πορεία των ανθρώπων που άλλαξαν τρόπο ζωής και επανήλθαν ως ισότιμα μέλη στην κοινωνία» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση. Στην τελετή συμμετείχαν 10 μέλη του προγράμματος κοινωνικής επανένταξης.

Οι άνθρωποι αυτοί μοιράστηκαν συναισθήματα και σκέψεις, ευχαρίστησαν τις οικογένειές τους, την ομάδα τους αλλά και τον εαυτό τους. «Ένα μεγάλο μπράβο σε μένα» ανέφερε χαρακτηριστικά η Α.

«Ελπίζουμε, ενώ είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο κατάργησης του Φορέα, να παραμείνει ενεργή η θεραπευτική πρόταση του ΚΕΘΕΑ για την πραγματοποίηση της τελετής και την επόμενη χρονιά, δίνοντας την ευκαιρία της επιλογής στην ψυχοκοινωνική προσέγγιση η οποία στοχεύει στις ρίζες του προβλήματος, υποστηρίζει ολοκληρωμένα τον άνθρωπο και τον εμπλέκει ενεργητικά στη διαδικασία της προσωπικής του αλλαγής. Δωρεάν, χωρίς διακρίσεις, χωρίς λίστες αναμονής, με σεβασμό στο απόρρητο» τονίζεται στην ανακοίνωση.


* Φωτό αρχείου

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back