Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Ένα... beef στο δημοτικό συμβούλιο Ιωαννίνων

Εικόνα του άρθρου Ένα... beef στο δημοτικό συμβούλιο Ιωαννίνων
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 04/04/2023, 17:10
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Χτες που λέτε, γύρω στα μεσάνυχτα και ενώ η συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο είχε φτάσει στην τουριστική προβολή, η πρόεδρος του σώματος Ελένη Ακονίδου άκουγε τον αντιδήμαρχο Γιάννη Αϊβατίδη να της ζητάει το λόγω επί προσωπικού, κρατώντας το κινητό του. Απορημένη (λογικό…) τον ρώτησε «πώς, τώρα; Τι έγινε;».

Ο κ. Αϊβατίδης επιδεικνύοντας το κινητό του είπε το εξής, που έρχεται κατευθείαν από σχολική τάξη: «Μου έστειλαν μήνυμα εδώ, ότι ο κ. Κοσμάς (σ.σ. ο σύμβουλος της παράταξης Ιωάννινα_2023) μας είπε πουλημένους».

Η αντιπαράθεση είχε ξεκινήσει από νωρίτερα, όταν ο κ. Κοσμάς είχε εγκαλέσει τη δημοτική αρχή για προσλήψεις. Ο κ. Αϊβατίδης απάντησε κάπως… γηπεδικά είναι η αλήθεια. Μπορείτε να δείτε πώς, στο 5.15.32 της μετάδοσης της συνεδρίασης. 

Αργότερα ακούστηκαν και άλλα… σκαμπρόζικα, αλλά ο ήχος της μετάδοσης έκλεινε. Ο κ. Αίβατίδης είπε επί λέξει «αν ακούω εδώ ανήθικες πράξεις, θα παίρνουν απάντηση στο ίδιο επίπεδο». 

Η κα Ακονίδου, η οποία χειρίστηκε πολύ καλά (ειδικά για πρώτη φορά στη θέση) το… beef (=αργκό αντιπαλότητας εις την αμερικανικήν) μεταξύ των πρώην συνυποψηφίων, τον παρακάλεσε να σταματήσει, λέγοντας ότι ο κ. Κοσμάς ανακάλεσε.

Ο κ. Αϊβατίδης όμως είχε άλλη ενημέρωση. «Μας είπε και μετά κυρία πρόεδρε» πρόσθεσε, δείχνοντας το κινητό του πάντα..

Τελικά κάπου εκεί βρέθηκε η άκρη, με τον κ. Αϊβατίδη να συνεχίζει να «ψέλνει» τον κ. Κοσμά.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back